I LOVE THIS BOY

DÅ!



'














NU!




















OH, JAG SVIMMADE LITE. <3333333





Ja, ni som säger att han ser ut som en tjej kan ju ta en tankeställare.
Ser ni allvarligt hur jävla snygg han är och inte tala om hur sexig han är.
Grr, sitter här och typ svimmar. Hjärtat bankar och ögonen har 110% orgasm.
Satans så snyyyygggg han är! Sjukt hur mycket jag älskar denna pojk.

Och ni som säger att han sjunger som en tjej, ja förut när han var typ 12år så hade han en sjukt ljus röst men den var unik (och det är den nu OCKSÅ) ja, men nu? Låter han som en tjej? herregud, lyssna bara! Förstår inte hur man orkar trycka ner en person och säga att han är homosexuell. Sjukt är det. Han är inte det! Och förstår ni inte hur mycket det förstör honom? Ni skulle inte våga säga det om han stod mitt framför er. För om han inte varit känd så hade ni inte brytt er om honom. Jag hatar haterz. Så ni är inte välkommna hos mig. Allt för mig! Puss.



<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3

SEVÄRT!






SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Hallå på er.

Det känns verkligen inte som lov, det gör det inte. Nu sitter jag här och det är städsöndag men jag städade igår och rensade ut lite kläder. Josse, du kan få kolla om du vill ha något. Jag trivs inte i mitt hår, allvarligt. Men skit i det nu då, jag måste fota mer för jag har ingenting att skriva nu när jag bara sitter hemma och har dödstråkigt. Men jag tog lite bilder igår men dom vart bara skit, ska kolla om jag slänger upp någon utav dom. Igår beställde vi ett par skor, hoppas bara jag kan ha dom för dom var grymt snygga. Men skopunktens skor kan jag oftast inte ha, vi får bara hålla alla tummar och tår. Hm, jag vill ha pengar. Jag vill shoppa ännu mera, Josse är ju i stockholm och shoppar hjärtat ur sig. Flera tusen spänn har hon shoppat för, jadu. Bara jag hade en sån snäll mamma ibland, men min mamma är snäll. Men jag får aldrig allt på en gång. Just nu sitter jag och klurar på min önskelista. Kamerasaker, Justin Bieber, pegnar, kläder. Ja allt från himmel till jord önskar man sig, bara om man var rik. Sen sitter jag och kollar på en klänning till julafton, eller det beror på om vi ska vara hemma eller vad vi ska göra. Och på en nyårsklänning, skulle vilja ha ett roligt nyår i år inte bara sitta hemma med mamma och pappa. Nej, kanske någonting hos mig. För jag har så bra att fota fyverkeierna bara genom fönstret. Det blir att fundera på sen. Det är bara Oktober än så länge iallafall. Nej nu tappade jag suget för att skriva, puss!




Känga från Skopunkten.com

BÄTTRE SAGT ÄN GJORT


HAR MAN TRÅKIGT SÅ HAR MAN



Kissie?





Nu drar vi iväg till stan och sen tar vi hem lite mat från Panelen, PUSSVA!

KLIPPA?


ÖNSKELISTAN TILL JUL


TIDINSTÄLLDINLÄGG

Nu ska vi se om detta funkar som det ska.
GOD MORGON ALLA SKÖNA HÖNOR!
Nu ska jag käka lite frukost och sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

/E

YOUR LIPS MY BIGGEST WEAKNESS

Såg nyss på Justin Bieber när han var på Oprah Winfrey, och jag hade sett det tidigare. Jag trodde att jag inte sett det, hehe. Men då ligger jag där i sängen och så trycker jag på play. Så kommer han, men sin UNDERBARA sexiga röst och helt underbart snygg. Jag vart helt förtrollad, helt plötsligt så börjar jag gråta. Jag märkte det inte ens. Det är sjukt att man kan gråta för att man älskar en person så mycket som jag gör. Det är sjukt, men inte så speciellt konstigt heller för han är ju världens sexigaste och ja. Helt underbar, det går inte att beskriva. Alla tycker jag är dum i skallen som är så besatt av honom. Menmen, jag tar inte åt mig och lever mitt eget lilla liv. Men från det ena till det andra. Har just sett klart alla filmer och har borstat tanden och tvättat mig och sånt. Imorgon blir det nog städning, duschning, fotning, jag får se hur mycket jag hinner och vad jag orkar. Ska inte sova så jävla länge hade jag tänkt. Pappa ska ju och jaga imorgon så han kommer ju inte hem förrän på eftermiddagen så jag och mamma är hemma och tråkar hela dagen i princip. Alla helgona imorgon, vi far nog på graven och tänder lite ljus till mormor. Det är alltid så mysigt på alla helgona så jag tar nog med kameran så får ni lite bilder. Lite tragiskt att lägga upp bilder på kyrkogårdar men jag tycker dom är vackra på någotsätt. Fridfullt. Men ni får uppdatering imorgon förhoppningsvis. Nu ska jag krypa ner under täcket, öppna fönstret och spela Angry Birds (som är Justin Biebers favorit spel) YEY. Puss på er.


/E


pussva

I got your heart on a special place.

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag kommer gråta när jag ser den.
Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar den här pojken.



Dra åt jävla helvete vad jag längtar, det är helt jävla sjukt overkligt hurmycket jag längtar.
Jag ska se den, jag ska, jag ska, jag ska. Och Josefin ska med mig. Ska. Hör du det sockan?
Helt sjukt VAD JAG LÄNGTAR! Jag kommer gråta, jag kommer skrika. Jag kommer inte kunna sitta still.. Hur i helvete ska jag kunna se den? FYFAN VAD JAG LÄNGTAR, DET ÄR OBESKRIVLIGT! SER NI HUR BRA TRAILEN ÄR !?!?! SÅ JÄVLA GULLIG I BÖRJAN! JAG SMÄLTER. Han är så snygg. Så snygg. Jag älskar han. Jag älskar han.

Egoboost














Drogad äckel..

Look up, look up to the stars

Hej på er!

Satte lösenord och så på bloggen igår men ångrade mig nu. Känner mig typ konstig av att inte ha bloggen, men jag överväger fortfarande om jag ska blogga eller inte. Ni kan ju slänga in en kommentar så får jag veta vad ni tycker? Om jag ska fortsätta blogga, vad vill ni jag ska skriva mer om? Ni kan ju säga så jag vet.

Men skolan idag, Stefan pratade med oss en och en idag och sa att jag ligger rätt så bra till men jag måste våga redovisa mer. Nästa gång ska han tydligen tvinga mig. Det är någonting jag hatar, redovisa. Blir alltid så röd i ansiktet och det är så pinsamt. Men om jag vill ha bra betyg måste jag ta och bli modigare, det kan ju inte hända något. Jag dör ju inte. Och dom skrattar ju inte åt mig heller så, men det är så pinsamt så man bara skakar. Men jag ska försöka ta och bli modigare detta år. Men från det ena till det andra, Josefin drar iväg till Stockholm imorgon så då har jag ingen att vara med, haha typ. Men om ni vill hitta på nått någon dag så är det bara att höra av er! Det är ju lov nu, skönt att få vila en vecka. Men veckan efter lovet har vi HKprov och Historia prov så jag får väl plugga hela lovet känns det som. NO provet gick åt pipsvängen så måste ju klara dom här proven! Jag har fixat min desgin också som ni kanske märker, bara tillfällig iaf. Jag jobbar på en mycket bättre, juldesgin. Så den kommer inte upp förrän några veckor tror jag. Men nu ska jag inte babbla på hära så mycket. Puss på er!


/E


Kärlek till dessa

















Världens absolut bästa låtar, ryser i hela kroppen. ♥

svar på kommentar

Ja du som har skrivit och varit anonym och det jag skrev om justin.
Det är inte meningen att han ska se det, det är inte meningen att han ska se det överhuvudtaget. Jag skriver det för det var det jag deltog i tävligen och det är det jag känner för honom. Jag är inte kär i honom eller något, han är min idol och är snygg och sjunger sjukt bra. Är det något mer du vill veta "f"!?
Och jag tror inte heller att han ska upptäcka just mig för det vet jag att det aldrig kommer hända, jag är inte dum i huvudet. Han har flera miljoners skrikandes fans efter sig varje dag. Tror du inte jag vet det? Tror du allvarligt på att jag vill att han ska upptäcka mig och läsa just det jag skriver. Det är ju sinnessjukt. Jag skriver om han för att jag vill och älskar honom mest av allt. Are u don't happy with that, then fuck yourself.

Nu har jag sagt det jag har vill ha sagt, tror du fortfarnade inte på mig.
Stick och brinn din fegis som inte vågar skriva namn.


Babys are born

Hej sötnosar!

Kom hem för ett tag sen ungefär, har ju varit i Luleå med Josefin hela dagen efter skolan. Hittade litegrann iallafall. Dock bara tröjor. Och världens mysigaste tröja som jag sitter och gosar med nu, perfekt som en dag när man har ont i magen. En typsik dag där man inte orkar ta på sig något så slänger man på sig en mysig kofta och sätter upp håret i en slavig boll, gud så fult men ack så skönt. Blir nog en sådan dag imorgon, orkar bara inte. Då kan jag sova 15 minuter längre för då behöver jag inte bestämma vad jag ska ta på mig om jag har bestämt mig nu. Skönt. Det spöregnar ute också, ska nog öppna fönstret i rummet och stänga dörren så att det blir kallt och skönt. Sen ska jag nog ladda ner lite one tree hill och desperate housewives, blir perfa! Och Tacccck så mycket mamma för pengarna, nu vill jag bara ha ett par skor sen är jag nöjd. Tack!
Ja men nu har bloggen varit bildlös ett tag så imorgon ska det in någon bild ska ni nog se. om jag orkar, haha. Men nu behöver jag er hjälp så jag tycker ni ska slänga in en kommentar, vilka skor?



time can break your heart



Fått låna ett par skor av min älskade syster, grymt snygga!
Får bara se om jag klarar av att plågas hela dagen imorgon? Hm, det blir en gåta.
Ganska så lugn dag idag, eller snackar man Elin och Josefin så är det aldrig lugnt men ja haha. Märks att vi inte skrattat med varandra på ett tag (fredags) Men vi är ju som vi är, UNDERBARA! ;)
Imorgon är det en rätt okej dag om man säger så, fastän vi har långdag. Dock har vi svenska redovisning och som alla vet så hatar jag att redovisa, men siktar man på G så gör man! Haha, men det ska nog gå bra. Bara jag får sitta på min egen plats så alla inte glor ut mig när man står längst fram i klassrummet.. Hatar det. Men okej, sen är det meningen att vi ska ha Elevens val och då har jag och Josefin textilslöjd (som suger rumpa) MEN då får vi sitta på Macdatorn i bilden och göra klart våran Sune och Stella film, YEY, vi slipper det. I 3 timmar ska vi sitta där, chill. Men dock inte att jobba med Sune och Stella men det ska nog gå bra för vi måste bli klara med den imrn. Sen säger Stefan att vi ska på dagis och visa upp den, men han ljuger så mycket så man vet aldrig med han. Nu har jag inte mycket mer att skriva utan ska bestämma kläder till imorgon och sen gå och se på tv. PUSS!

/E

Hilarious


HAHAHAHA, jag kan inte sluta skratta.
Så grym.

my obsession


Denna text deltog jag med i tävlingen


Vars ska jag börja?

Justin Drew Bieber betyder så sjukt himla mycket för mig. Jag kan inte leva en sekund utan honom, om han dör så dör jag. Jag älskar den här människan så underbart mycket, jag skulle döda för att få träffa honom. Bokstavligt talat, döda. Jag skulle byta ut mina föräldrar för att få träffa honom. Det är helt sjukt hur man kan älska en person så mycket som jag gör. Han betyder mer för mig än någon annan någonsin har gjort eller kommer göra. Jag kommer aldrig sluta älska han.
Varje dag måste jag lyssna på hans röst, jag kan inte leva en dag utan att få höra honom. Jag ryser i hela kroppen bara jag hör honom och får fjärilar i magen, jag börjar gråta när han sjunger, gråta. Jag får panik och hoppar runt och är allmänt glad för att han finns, för utan honom är mitt liv slut. Jag undrar hela tiden att om hur mitt liv skulle se ut utan honom. Men det finns inte, jag lever för pojken. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom. Men mina kompisar sa att, när vi såg på CSI när han var med så satt jag helt hyper i sängen och skrek och kunde typ inte andas. Det är sjukt tyckte min kompis, hon sa att. Om jag någonsin kommer träffa Justin så kommer jag inte kunna prata. Det är sant, jag kommer inte kunna stå upp, jag skulle skaka, gråta, skrika, inte kunna andas. Jag skulle svimma om jag såg honom IRL. Så jag känner för Justin har jag aldrig kännt förut, han är min störsa idol men även den snyggaste, hetaste, sexigaste, sötaste, bästa människa på hela jorden. Jag smälter varje gång han ler, skrattar eller överhuvudtaget öppnar munnen. Han betyder allt för mig, mer än min famlij. Varje dag jag vaknar på morgonen så ser jag han i mitt rum, mina 367 bilder på honom i mitt rum möter mig när jag öppnar ögonen. HAN är anledningen att jag stiger upp på morgonen och att jag överhuvudtaget andas.  Det går inte att beskriva med ord hur mycket han betyder för mig, det går inte. Allt det jag har skrivit här räcker inte till. Det gör inte det. För jag älskar honom så mycket att ingen någonsin kommer förstå. Smärtan i hjärtat när man fattar att man aldrig kommer få träffa och krama honom. Jag tänker alltid på hur det skulle vara. Hur luktar han? Är han underbar? Jag skulle aldrig kunna krama honom för jag hade dött, jag hade inte kunnat andas. Tänk, att stå framför Justin Bieber och inte få fram ett ord. Många andra beliebers förstår hur man skulle känna sig, det är sjukt hur mycket en människa kan betyda för en annan människa. Att få vinna denna tävling skulle betyda allt för mig, att veta att jag älskar Justin Bieber mer än vad någon annan människa någonsin kommer göra (jag vet att jag gör det) Jag är enligt mig hans STÖRSTA fan, jag kan inte leva utan honom. Det skulle betyda hela min värld att få vinna detta. Att visa Sverige att jag älskar denna pojk mer än vad jag älskar mig själv. Jag är besatt av Justin Bieber, galet beroende. Jag har över 4000 bilder på han på datorn. Jag har över 500 i min mobil. Jag kan i princip allt om honom, allt. Jag har älskat Justin i 3 år snart. Han är mitt liv. Har sagt det så många gånger nu, och jag har inte så mycket annat att säga än att jag är en stolt belieber. Jag älskar Justin Drew Bieber av hela mitt hjärta. Han är mitt liv. Hela mitt liv. Jag är besatt, helt sjukt besatt. Jag älskar Justin Drew Bieber, jag gör det. Verkligen.

 

<3


<3


http://kanal5.se/welovetv , var med och tävla att bli , sveriges-största-justin-bieber-fan!



Vill DU bli omnämnd som Sveriges största Bieber-lover inför en halv miljon tittare?

Allt du behöver göra är:

1) Länka till We love TV-bloggen och den här tävlingen, från din egna blogg (eller Facebook-sida)*
2) Skriv en motivering nedan om varför du ska vinna, i kommentarerna nedan
3) Glöm inte att ta med en länk tillbaka till din blogg (eller Facebook-sida)*

* nödvändigt för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner.

Lycka till!


someday at christmas


Kolla så gullig han är, han var så nervös. Det ser man också.
Men han gjorde det grymt bra och det är en så fin låt och fint framträdande så
man bara njuter. Han är så bra alltså.

Justin Drew Bieber <3

my one heart

Hejsan!

Jag lever och mår finfint, hostan driver mig till vansinne och ont i ögonen har man också.
Måste börja använda glasögonen lite mer flitigt. Kom just på en sak, och kan inte sluta skratta.
Josefin hade nämligen väldigt svårt, och då repeterar jag väldigt svårt att säga en sak utan att skratta. Hon försökte vara seriös med det gick inte, "jag sket i morse så jag hann inte sminka mig"
Min alldellens för normala Josefin, jaha. Trevlig kväll igår med farmor var det minsann, nu sitter jag här och har nyss varit på handboll. Väntar på att vi ska fara med hundarna så jag får köra lite, sen blir det rönkan mat, gotta! Sitter och nöter JB, wierd huh? Och när jag tog lite bilder i webben så såg jag lite bilder på Justin på väggarna. Hmm, undra varför. Jaja, nu ska jag dra mig till köket och gosa med vovvarna. Ciao.
Jag ska skriva en inlägg någon dag om min bieberobsession, blir nog kul! ;)



Bieberobsession?

/E


Back in time

Nej men se på satan.
Jag skriver nu. Duktigt Elin.

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem nu för jag vill köra lite innan jag far till farmor, failade hårt i förrgår så måste greja det nu. Hade konstiga skor på mig tydligen. Men jaja, annars då?
Idrotten var grymt rolig, förvånadsvärt rolig. Gick nyss ut ur rummet och då sa mamma att pappa inte kommer komma hem på flera timmar, kul. Men då får vi köra imorgon istället då, men han ska komma förbi med min telefon först och främst. Sen ska jag med farmor på stan och gå på bio klockan 19.00 ikväll, ska blir trevligt. Missar dock idol, men det är smällar man får ta. Sitter och lyssnar på Justin just nu, konstigt va? :)
Ska ta med mig laddare och sånt till farmor så jag kan föra över lite bilder på Justin på iphonen, gah kan inte leva utan biler på han. Impossible. Haha, kul. Nu kom pappa nyss in med min NYA iphone, dom har bytt ut den. Chill. Men jag har inget mera att skriva, ska dra ner lite saker i väskan och sen ringa farmor. CIAO.



Visst finns mirakel

Heej alla sötnosar.

Det har med bloggning är inte sett från min bästa sida, men jag lovar.
Snart, när jag orkar. Höstlovet kanske, ska nog inte göra något speciellt tror jag.
Alltså, shopping. Jag bara dör när jag hör ordet, underbart. Pengar vill jag ha.
Kläder jag kollat på kostar 1500 kronor ungefär, snälla mamma ♥
Skulle bli världens lyckligaste unge då, jaja, SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA MOR.

Ja men från det ena till det andra, har varit och simmat idag med Josse och sen kom Jens så vi har varit och badat ett tag. Nu ska jag nog bara skriva klart detta och sen borsta tanden, sen blir det att sova. Är grymt trött. OCH MARCUS! MIN OCH EVVES PIZZA VART GODARE ÄN DIN, LOVAR DET! SÄG INTE NEJ, PUSS PÅ DIG MED! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ;)
Jaha, det var väl allt jag ville. Nej just det. Reklamen på tv. Om bröstcancer, rosa bandet ni vet?
När han pratar, älskar den. Så bra på något sätt. Ingen förstår riktigt men ingen förstår hur man känner sig när ens mamma har bröstcancer. Allt blir annorlunda. Men han på reklamen har rätt. Och snart är det på gågatan att man ska tända ljus för alla som har drabbats av bröstcancer, tycker ni ska ta och gå och tända ett ljus då. Om inte på gågatan så gör det hemma, tänd ett ljus för min mamma och tusentals andra mammor, döttrar, pappor, söner, mormor farmor, farfar morfar. Gör en god gärning.

Hittar inte reklamen, men ändå.
håll utkik på era tvapparater.




Söndag..

Ja, det var ett tag sedan jag skrev ett lite längre inlägg.
Jag tycker det är så tråkigt att skriva när jag inte har några nya bilder, min dator är nämligen helt full och jag kan inte få in en enda bild i den. Så det förklarar bildlösheten.. tyvärr men ni får överleva utan nya bilder ett tag. Ja men vad har hänt. Min iphone är sönder och vi har lämnat in den och jag kommer kanske få en ny, han pratade om det iaf.. att dom typ byter ut den för minsta lilla fel. Så det blir nog bra och det blir så. Jag har kollat på en massa kläder som jag vill ha, 2000 kronor ungefär.. skulle döda för det. Bokstavligt talat döda. Sen har jag kollat på jackor och jag vill ha en fjällräven.. en pippitröja.. ja det är mycket man vill ha. Hoppas bara jag har en snäll mamma och att jag får lite kläder. Sen skulle jag ge bort en av mina hundar för att få Justins bok, gah jag är typ deprimerad för att jag vill ha den men får den inte.. Lite pengar hade inte varit helt jävla fel. Vad mera, Josefin sov hos mig igår till idag, vi såg på Titanic och dampade runt som vanligt dådå. Sen var vi på handboll idag och köpte med oss lite mat från Frasses och tröck i oss det hemma hos mig. Hon for precis hem typ och nu ser jag på ensam mamma söker, nu har jag uppdaterat er lite grann och har inte så mycket mera att skriva.

Nu ska jag gå och ta in mina kuddar och täcken från balkongen och sedan bädda rent och efter ensam mamma söker kommer den efterlängtade och skönaste söndagsduschen. Haha, nu lät det lite som om jag bara duschar på söndagar hahaha.. men jag har som en speciell söndag, en roolig söndag enligt mig. Först så städar jag rummet och vädrar mina täcken och kuddar och bäddar rent och sen så duschar jag och så får man lägga sig och sova i nybäddad säng och öppet fönster med nästan minusgrader i rummet och få gosa ner sig i det varma men ändå kalla duntäcket. Och så får man alltid ta på sig det andra täcket nu när det är vinter, mysigt med vinter. Älskar det! Jaja, nu ska jag gå. Puss!


/E


min söta pappa!


favorite girl

Vänta bara, snart kommer jag tillbaka. Jag lovar.
Har prov i veckan så måste plugga så ni får ursäkta för den dåliga bloggningen.
Kommer in massa bilder i veckan säkert. Försvinn inte. kisses.


jag skulle döda för detta

bokstavligt talat DÖDA för detta.
jag vill ha sååå hilma mycket, får panik. gah, ge mig!


i'll be back

Jag ville bara att ni skulle veta att jag lever, jag kommer tillbaka imorgon istället! ♥

A few pics from yesterday












snygga brudar

söt chey som suger i cs..

Jamen hejsan!

Kom precis hem från Josefin, jag har nämligen sovit där inatt.
Igår var det ju dampkväll hos världens bästa Fanny, vi var typ 5 stycken och sen så kom Felix och Simon. Mycket lyckad kväll med mycket skratt. Jag och Josefin gick hem till henne för vi ville ha sömn, haha.
Ja, något mer har inte hänt. Jag ska nog nu bara slappa och göra saker man gör på en vanlig tråkig söndag, ska ta min coca cola och mysa mig ner under täcket och se på en film. Pricken över i:et på en söndag.
Ni får ha en fortsatt trevlig söndag så skriver jag sen, puss!


<3


Gotta och film!



Nu blir det att mumsa i sig detta och knarka halstabletter.
Ska slå på en film sen blir det sängdags!
Ha en bra fredagkväll, puss!

I would give myself away






















Där var några av bilderna jag fotade idag, ska beställa (förhoppningsvis) 4 närbildsfilter + uv/skylight filter och ett motljusskydd. Sen ska jag planera in ett datum med min kära syster och hennes kompis när jag ska fota kompisfoton på dom, och vars jag ska placera mina försökskaniner blir en match. Någonstans höstigt och mysigt med mycket löv och fin bakgrund, helst på en sten eller bänk eller mitt bland löven. Varför inte allt? Blir nog kvarnängen, där finns allt jag är ute efter till ett fint och lyckat kompisfoto på mina snyggingar!

Om du lämnade mig nu

Hejsan!

Kom precis hem från staden, vi har varit och handlat och jag har fotat lite grann.
Skolan idag var rätt okej förutom min onda hosta, hosta är nog bland det värsta som finns tror jag. Just nu sitter jag och väntar på maten min mage kurrar som om jag vet inte vad, gomat blir det! Ni får se sen, pappa jagar ju så då blir det lite gomat oftare får vi hoppas om han är duktig i skogen. Något annat är väl inte planerat, ska nog ladda ner en film och se den, eller filmer. Eller jag tror jag ska skriva på mitt svenska arbete om Justin Bieber, gah jag bara älskar att jobba om han men det lär inte bli lite sidor om man säger så... Haha, funderar också på att bli korthårig, typ till axlarna. Får se om jag vågar, nu ska jag gå och fota lite inne och så får ni lite bilder sen, det kan jag lova. Puss!



/E

human rights

Hej hallå!

Jag sitter på skolans dator just nu, när jag öppnade internet så hamnade jag på bloggen.. inte riktigt men ändå. Vi ska jobba om mänskliga rättigheter och sånt. Men Josefin och Jens är inte här utan bara jag och Fanny så vi får se hur vi löser det, nu har jag inget mera att skriva om man säger så..  ja men då säger jag hejdå!



/E


Just this last goodbye

Hej alla socker söta!

Har precis just kommit hem från farmor och har tvättat mig, nu är jag redo för sängen.
Vi var hos farmor och åt palt, kusin Isak, Lars, farmor, kusin Klara, jag, mamma och pappa var där och åt och pratade. En lyckad kväll om man säger så, jag mår defenetivt bättre nu men hostar fortfarande upp inälvorna. Men imorgon ska jag på skolan och har bestämt mig för att jag ska fota imorgon också, med eller utan Josefin. Vi får se om hon ska med. Det känns verkligen inte som fredag imorgon, veckorna bara flyger förbi känns det som. Jaja, på lördag blir det dampkväll hos Fanny så jag måste ladda för det lär bli mycket skratt och damp och ja, allt från himmel till jord kan hända. Inte mycket sova lär det bli heller, skräckfilmer och allmänt awesome kväll kommer det bli känner jag på mig. Nu ska jag säga godnatt för jag tänker gå och sova, måste bli väck denna förkyldning inom kort.. hatar det verkligen. Puss och godnatt på er!


/E

Bom bang bang with you body yo

Hej hej!


Som ni märker har jag total renoverat min blogg och ska börja skriva mer seriösa inlägg, jag gjorde en höstdesgin och så snart som möjligt kommer det upp en vinterdesgin. Ville ha fallande höstlöv men det vart bara för mycket så det här får bli bra. Vart väldigt nöjd och nu kommer detta bli en fotoblogg i princip, jag kommer att lägga upp mycket mera bilder och ska börja fota varenda dag nu så håll i er. Kommer kanske inte vara så aktiv den hära månaden för vi har ett prov och läxor så jag måste ju tänka på skolan i första hand självklart! Men jag ska försöka göra så gott jag kan och göra den hära lilla bloggen till en dunderbra en, ni kan ju önska mig lycka till om ni nu så vill det. Hoppas ni gillar det nya och kom gärna tillbaka! Puss.



/E


RSS 2.0