Sprungit

Hejsaan.

Jag har nyss sprungit 20 minuter på bandet och har hunnit duscha, nu sitter jag i köket med min söta syster och väntar på att hon ska äta klart så vi kan gå in till mitt rum och se på CSI på min tv istället. Blir perfa, nu ska jag nog smörja in mig och ta på mig sovkläder. Ta lite chokladmjök och mysa på med systern min!

DEUCES

Hej på er!

Sitter just nu hos Josse, hon är och äter nu.. men min kära broder kommer och hämtar min vilken sekund som helst. Men jag tänkte passa på att skriva när jag orkar, haha. Blir annars inte att skriva ikväll. Nåja, skola idag. Det var väl kul eller nå jag vet inte, vi har så mycket att göra nu. Vi ska redovisa på måndag så det är lite jobb eftersom jag inte skrivit en mening än. Haha, bra där Elin. Men sen har vi varit och fixat klart med praon, blir perfekt. Men nu ska jag gå, puss på er!


Jag vill ha sommar nu!
Vem vill inte vara brun igen?..


SVAR TILL MIN FINA LINA!

Dom är borta nu sötis.. det var rea på dom så dom är borta :( ♥

LIFE IS NOW, SO WE SAY

Hej på er!

Fullspäckad dag var det minst sagt idag. Vaknade klockan halv tio och så åt jag och fixade mig sen så for jag, pappa, Henri och Jesper ut med skotrarna. Lite komiskt var det att pappa och Henri har likadana skotrar.. haha. Men iaf, vi var och körde och fotade.. grymt fina bilder fick jag. Det är så otroligt befriande att bara sätta sig på skotern och köra på snön.. så grymt skönt och härlig känsla. Jag älskar vintern! Gud så otroligt härligt det är.. dock var det väldigt kallt.. har fått snöeksem som jag alltid får när jag är ute.. kul. Men jaja, vid halv tre for vi hem och klockan tre var det handbolls match på Hildurs när min syster spelade.. 42-21 vann dom med eller 22 jag kommer inte ihåg. Dom är oslagbara ännu, dom har spelat 11 matcher och vunnit 11. GRYMT TJEJER! 

Sen så for vi hem igen och for ut med hundarna och handlade lite, sen har jag städat mitt rum och vi hjälptes åt att städa lägenheten. Jag har rensat bland mina smycken 34 ringar har jag nu om ni ville veta, heh. Och jag vill ha såååå mycket mera. Jag har städat bland kläderna och rensat ut, hängt upp spegeln, tagit in löpbandet i mitt rum så jag har kollat på Solsidan och sprungit under tiden. Så en halvtimmes springtur hann jag med också, nu ska jag gå och duscha och dra på mig pyjamas och lägga mig med mig Alpro Soya yoghurt i sängen och se på One Tree Hill. Härligt avslut på en söndagkväll, bästa söndagen i år. Roligt till och med, men jag saknar min mamma.. Vill att hon ska komma hem nununu! Bara några dagar kvar sen så blir allt normalt igen. Pappa far ner till Umeå till mamma imorgon och då kommer Jessica hit och är med mig. Jag ska även hinna måla naglarna ikväll hoppas jag, jag måste inskaffa mig svart nagellack för mitt är slut. Har ju sålt mina skor så får ju inte pengar därifrån, blir perfa. Nej nu ska jag ta mina lata feta ben och dra mig till duschen, sen blir det myys. Men ni får ha det så hörs vi, puss!
Nöjd som tusan.
Får man vara det? ;)

There's always gonna be times you wont

Hej på er!

Skrev ingenting igår och med igår menar jag fredag, såg att klockan var halv ett och det är officiellt söndag nu då. Men det struntar jag i och går rakt på sak. Har inte gjort någonting alls idag, pappa väckte mig klockan halv ett.. och sen har vi bara varit hemma. Vid halv sex for vi och åt gomiddag hos farmor och Rolf, gud så maffigt mätt jag blev. Gott var det i alla fall, sen har vi hyrt en film och har sett den ikväll jag och pappa. Kick ass. Verkligen rolig film, pappa tyckte också det för en gångs skull och han lyckades hålla sig vaken genom hela filmen.. det var nog dagens höjdpunkt. Nej men nu sitter jag är och svettas ihjäl, har öppnat fönstret men det blåser bara in snö från balkongen in på mitt golv.. men det skiter jag i. Och jag upptäckte nyss hur stökigt mitt rum är, helt sjukt! En stor klädhög framför spegeln och helt äckligt... Men imorgon är det städdag, äntligen. Jag älskar att städa, det vet nog alla vid detta laget.. Jag funderar på att köpa ett skrivbord och en stationär dator, är less på min bärbara.. lättare med en stationär tycker jag.. har haft bärbar sedan femman ungefär och kommer ihåg att jag bytte den till mammas och pappas dator i trånkan.. men det var då det. Funderar på att hänga upp min spegel och fixa lite hyllor bredvid den, och funderar på att flytta in min byrå i min garderob.. får se hur jag gör. Nu fick jag något ryck att städa, så ska ta ett ryck och plocka ihop lite. Imorgon kanske det blir att fara ut med skotern och köra lite med pappa och klockan tre är det handboll på hildurs, be there! Och sen är det städa som gäller, längtar! Och jag gör faktiskt det, inget jag bara säger. Men nåja, nu ska jag göra vad som faller mig in. Puss!
tyvärr inga bilder idag för jag hade inga.. men en väldigt söt bild kan jag bjuda på!



it's hard, trust me.

jag har försökt ett tag att släppa Justin, eller ja.. jag har inte lyssnat på honom på jättelänge och inte gråtit till några av hans videos. Jag har inte heller letat efter nya bilder och typ dött.. jag har tagit ner alla bilder i rummet och allt... men det är svårt. Speciellt nu.
Hans röst. 
Herrejesus, jag älskar den pojken. Fyfan så sexig röst han har, det är sjukt.
Helt sjukt hur mycket en persons röst kan förändras, speciellt han som har låtit som en tjej.
Men rauwrrrr som jag älskar den nya Justin, looken.. inte personligheten. 
Men han är fortfarande min älskling och ingen kan ändra på det.

Once a Belieber, always a Belieber. 



SJUKT, med stora bokstäver...!!!!!!!
Sexy babe på första videon, rysningar i hela kroppen!

@ school

Hej!

Sitter på skolan och har engelska, eller ja.. haha. Jag glömde böckerna hemma så ska göra klart det när jag kommer hem. Får se vad jag och pappa hittar på ikväll men iallafall, jag skriver senare. Vi kanske hyr en film eller något, imorgon far vi nog och kör skoter om det är fint väder. Hoppas på det för jag vill fota så ni får se lite bilder hära i bloggen. Men nu slutar vi snart så hejdå!


IF YOU LET ME INSIDE YOUR WORLD

Hej!

Som ni nog ser har jag gjort om bloggen, alla koder och allt. Fy så jobbigt det var. Jag har även minskat bredden på bloggen så bilderna ser lite konstiga ut men inte i fortsättningen när jag laddar upp något. Jaja, jag har precis gjort klart nyheterna och ska smsa Simon och säga det.. vi ska redovisa imorgon. Gud vad jag hatar det, jag är så nervös så jag kunde inte sova igår. Hatar verkligen att redovisa.. men man tänker bara på hur röd man blir i ansiktet själv, och sen så sitter inte mina fina klasskompisar och skriker att man är dålig eller nå. Det tycker jag är ett plus, rätt så skönt! Fredag imorgon, skööööööönt. Äntligen, ska smsa Josse och får se hur det blir imorgon. Kanske hittar på något roligt, det är ju ändå fredag. Men det skulle egentligen betyda att jag behöver plugga för det behöver jag! Men iaf, nu ska jag gå. Puss!
vill ha sommar, vill vara så brun som jag var då, vill ha värmen. NU tack!

jelena

Sortooooof, GIVE ME?

1 958:-


that's why it would never work

Hej på er!

Jag sitter hos Josse nu och blev nyss klar med en sak, Elvira har också varit här.. men skolan idag var rätt okej, men rätt tråkigt och lång.. just nu känner jag mig helt slut och trött och snuvig och febrig. Men jag ska hem och se på one tree hill snart så det blir nog bra. Nej, men vi får höras sen. Jag har inget mer intressant att skriva.. PUSS!


IS THAT ALRIGHT TO BE THINKING OF YOU

Hej på er!

Har fixat och trixat lite med designen igen... som vanligt. Men det är helg snart, så jag ska nog gå ut och fota lite självporträtt och sånt. Jag tänkte fixa en ny design från grunden.. 
Sen måste jag jobba stenhårt i skolan nu.. ligger efter med allt, men ska ta hem lite böcker imorgon. Men nu ska jag gå till köket och jobba lite matte, det blir ingenting gjort om jag sitter hära och jobbar. Sen ska jag nog ta mig en dusch och sedan sova. Måste nog städa rummet imorgon, om jag orkar. Måste nog plugga istället, jag ska nog be pappa dra av mig internet tidigt på kvällarna. Behöver sova och plugga till sommaren.. vill vara nöjd med mattebetygen och alla betyg. Så det är bara att lägga i femmans växel och gasa på... Nej nu måste jag dra mig från datorn, men.. först.. lite.. fashiontoast insperation!


ja, jag vet att skärpan la sig på knapparna på skjortan och inte vars det skulle. orkade bara inte lägga ner mer tid att anstränga mig...

FREEZE


you make me wanna say byebye, say byebye to her


Damn, this boy is hot..

gina tricot + hennes & mauritz

1 550:50  +   511.90 SEK


Snälla söta mamma, jag älskar dig!

GOD NATT



Nu har jag skrivit av mig lite i Word.. min egna lilla berättelse om mitt liv verkar gå framåt. Får se om jag lägger upp lite av den hära.. men jag måste tänka på saken. Jag är inte trött nu i alla fall, jag har en massa tankar som far runt i skallen. Jag vet inte vad jag vill göra när jag går ut nian.. det är så svårt.
Jag menar, jag har ju ett stort intresse för fotografi, men jag vet inte om det är något jag verkligen vill satsa på. Om jag vill bli fotograf.. Jag har även ett stort intresse för att skriva, det finns inget bättre än att ta sig ett papper och en penna och bara skriva ut alla tankar och idéer, det är verkligen det bästa som finns. 
Det skulle även vara en dröm som gick i uppfyllelse att ha en helt egen bok med mitt namn på den. Vilken dröm! Sen har jag intresse för djur och hjälpa djur, hjälpa gamla människor, och driva ett eget företag. Det är verkligen så mycket så jag kan inte bestämma mig, men nu ska jag lämna mina tankar och jobba ett eller två tal i matten och sedan gå och sova innan rethostan börjar igen och jag får mig ingen sömn. Jag sover nog i min egen säng i natt så jag inte väcker pappa och vovvarna. Nej, nu ska jag gå och tvätta mig och borsta tanden sen ska jag sussa. Puss och godnatt på er!

"A lot can change in three years... it's unreal"

Hej på er!

Har fixat lite med designen, men är inte helt nöjd än. Håller på att fixa lite.. men det kommer ta några timmar och förmodligen kanske lite senare än planerat. Nåja, jag har inte mycket att skriva förutom att jag är så himla förkyld men tvingar mig iväg på skolan. Kan inte missa denna vecka ett dugg. Sitter och snyter mig varannan sekund så jag ska inte tjata mer om det utan jag ska ta min Vitaminwater och se på One Tree Hill. Men jag ska först gå till köket och se om jag hittar något gott, vi hörs imorgon. PUSS!

KLÄDERNA JAG PYSSLADE I

Jeans som är för långa för mig gjorde jag lite extra nött på dom och sedan:

Jag löste det på bästa sätt och gjorde ett par shorts, nöjd tjej som längtar till sommaren nu!
Ni får ursäkta allt fläsk jag visar på bilden... menmen, shit happens. Flääsket ska bort till sommaren, lovar!

Tog inga före bilder hära, men det var en klänning som satt ihop, jag klippte bort tröjan så att bara kjolen var kvar. Så nu kan jag använda den som både kjol och tröja!
Sen var det några svarta tröjor, men man såg inte på bilderna vad jag hade gjort så det får vara..
Hoppas ni fick det ni ville ha upp nu då!

THE SHOES

Där har ni dom!
- 249kr
Från H&M

Dessvärre kommer dessa aldrig sitta på mina fötter, så länge jag undviker att lämna lägenheten vill säga. Dom är för höga för mig, kan inte gå i dom.. Men min syster provade dom och vi får väl se om hon tar dom. Annars om någon är intresserad av dessa underbara skor kan ni ju höra av er. Synd, för dom är väldigt snygga!

förkyld, always has been close to my heart

Hej på er!

Har fått ännu mer kommentarer om skorna och kläderna och armbanden(?) Det är såhär att jag inte har orken att göra det, jag ligger i sängen och ser på One tree hill och har snorat upp två pappersrullar och knarkar halstabletter, alvedon, vatten, nässpray och lypsyl. Jag är verkligen förkyld och har så sjukt ont i halsen, ont i kroppen och vill bara lägga mig ner på golvet om jag ska gå på toa eller nå. Känns lockande att också vara tvungen att gå på skolan imorgon, får inte missa någonting. Fast, bättre att vara hemma egentligen(?) Haha, nej men aaa. Jag måste så att säga. Men jag sitter och väntar på maten och ska gå och hämta en till pappersrulle så... PUSS!

GOD MORGON

Hej på er!

Sjukt fint väder idag, och varmt också. Perfekt fotoväder att fota hundarna i, men jag kan inte gå ut med dom i stan för att det är massa hundar och människor och piss och dom sitter inte still. Så det sket sig. Frågade pappa om vi kunde fara på parkeringen med hundarna och han sa ja, men då kommer mamma och säger nej inte nu, blablabla förstår inte varför du inte kan fota själv. Ja lilla moder, där haru svaret :)

Men iaf, har nå kosmiskt ont i halsen och hosta på det är ju inte det roligaste, men det är det mitt liv består av just nu. Åh, jag kommer inte kunna göra NÅ i veckan. Jag har ett grupparbete i SO:n om religioner som ska vara klar om någon vecka, sen har jag nyhetsbevakning som ska redovisas på fredag (!!) och man får inte tag på simon..... sen matteprov om ett par veckor... och idrottsplanering som jag och hanna ska hålla i ska vara inlämnad på måndag alltså NU PÅ MÅNDAG. Och det är ju knappast att det händer, för hanna har ingen dator eller mobil så jag får inte tag på henne... jaja. Men mamma är hemma i helgen så nu ska jag bara fokusera på att spendera tid med henne innan hon åker. HAha, säger jag som sitter i mitt rum och ser på One Tree Hill hela nätterna... haha.. Men åh, nu är det mörkt. Så tyvärr hörni, ni får inga bilder förrän det blir fint väder igen. Det vill säga typ varje dag  NÄR JAG GÅR I SKOLAN. Och aldrig när man är ledig eller något.. Men jaja, detta vart långtråkigt. Nu ska jag slå igång ett oth avsnitt och sedan får jag se vad som händer. PUSS!

fast cars, fast women, speed bike with nitro in them.

Fått en till fråga om att lägga upp bilder på skorna och kläderna jag klippte i.
Självklart, men det får jag fixa imorgon! Lovar inget, men det ska bli hoppas jag.

Äveeeen ska jag säga TACK till världens sötaste Becka för att jag blev veckans blogg på hennes blogg. Tack! :D

efter att ha

... haft iphonen i ett halv år ungefär så funderar jag på att sälja den.
Jag klarar inte av att inte ha någon månadspeng, eftersom jag vill ha dyrare och dyrare och mer och mer saker när jag blir äldre kommer jag ju inte få det av mamma och pappa. Så jag vill ha en inkomst själv. Har frågat pappa om jag får mitt barnbidrag och han är positiv om det, men inte mamma. Apperantly är det för mycket pengar. Ser inte varför det är det?
- Jag får stå för kostnaden av kläder, godis, läsk, nöjen.
- Jag får en egen inkomst och lär mig hantera mina pengar.
- Lär mig spara.
- Lär mig hur det känns att inte ha någon att luta sig mot, för snart är det så.

Mamma sa i nian, kanske.
Samma sak med månadspengen när jag ville ha det. NEJ NEJ NEJ. Efter månaders och månaders tjat så fick jag tillslut 300 KR i månadspeng. Om jag nu får mitt barnbidrag så kommer det inte bli förrän sommaren 2012. Och då kommer det bara bli typ halva barnbidraget. Efter jag köpte iphonen i slutet av Juni så fick jag stå för kostnaden själv av den, där med HELA min månadspeng. Då slutade jag få 300 kronor i månaden såklart, och jag hade ingen inkomst för mig själv. Fick tjata och tjata efter pengar. Ja, jag får mycket av mamma. Men det blir ju dyrare i slutändan för henne att ge mig typ 1000 kronor att shoppa vinterkläder och ytterligare 1000 kronor för sommarkläder plus allt godis och shampoo och sånt. Alla mina produkter. Och då blir det ju dyrare för henne istället för att ge mig mitt barnbidrag så jag kan hantera pengarna själv, och om jag väljer att slösa pengarna på kläder så är ju det mitt problem eller? Ja precis.

Jag har inga pengar. Inte ett öre. 
Sen sommaren hare varit så. Menmen. Life right?
Nej, men jag funderar allvarligt på att sälja min dator, pappa har en fungerande dator som jag lätt skulle kunna ta istället för denna. Visst, jag byter inte upp mig.. menmen. Jag vill ha pengar.
Har kollat på kläder på hm,

Totalt varuvärde: 2 721:50

Ja, så mycket. Lite sommar och vår kläder. 
Plus två par skor på nelly..
Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR mycket chans att mamma går med på det, hahahhaha. Att jag ens försöker. DÄRFÖR vill jag ha barnbidraget. Att slippa tjata på mamma och när hon säger nej blir jag arg och ledsen och förbannad och skriker saker åt henne och stänger in mig på rummet och gråter. Jag mår inte bra pank, hhaha... PENGAR.
Skulle offra en hand för det. Eller fylla år varann vecka!
Nej nu är jag för less. Vill bara ha och ha kläder.
SÅ JÄVLA MYCKET SNYGGA KLÄDER.
Jag ska ha dom. Vad som ens krävs. MEN, innan jag har fått tag på pengar är allt borta. 
YEY, min tur. Åh, jag hatar livet ibland. 

Aja, ska inte klaga hära så ni får lida.
Vi hörs när jag är på bättre humör och när jag har fått mitt barnbidrag.
OH wait, that's never.
But, NSN RIGHT?
Never Say Never!

Eller?

dagens outfit


skjorta och t-tröja från hm, svarta cheapisar, massa armband från min lilla fyndlåda, ringar från hm.

Nu drar jag iväg till skolan, men en dagens outfit hann jag med. PUSS!

Ligger i sängen och myser med mina vovvisa...

Ligger i sängen och myser med mina vovvisar, har precis tvättat håret och packat gympakläder. Skola imorgon och sen är det helg och mamma kommer hem. Som jag längtat efter min mamma <3 nåja, måste prata med Jessica i morgon kom jag på. Nej nu ska jag låta halstabletten smälta och sedan sova. Så jag inte kvävs eller nå, hah. nej men godnatt på er, dröm om söta små får ;)


i bet the neighbors know my name

Hejsan!

Fortfarande sådär ointressant liv, jag ska ta hem matteboken imorgon, har ju prov snart om ni ville veta det. Men jag ska försöka ta lite bilder, jag tar ju bilder på dagarna med iphonen så kan ju ladda upp från den egentligen. Så blir bloggen lite mer intressantare... Men om det är något ni vill se mer utav kan ni ju kommentera det? 

Fick en kommentar om att "anonym" ville att jag skulle ladda upp bilder på skorna jag beställde och på kläderna jag klippte i igår. Blev asnöjd faktiskt, fixade lite armband också. 
Är bokstavligen kääär, i tumblr och flickr. Så grymt. Nåja, har kollat på lite bilder och jag vill ha pengar. Vill inte vara fattig, vill ha nya jeans.. mina färgar av sig, och ett par ljusa vill jag ha och ett linne. Och svarta skor. Jag vill höstshoppa, får väl tjata på mamma. Nåja, inget intressant än så länge. Vi hörs imorgon istället, PUSS!

treeeeeeeeey, babe. i love you


damn boy...


don't you worry 'bout a thing

Månen var så fin så var tvungen att sticka ut huvudet på balkongen och knäppa några bilder.
Nöjd blev jag!
Det är meningen att den ska vara suddig, bara så att ni vet det.
Jag är inte dum i skallen ;)

with chris brown,trey songz & justin bieber in one room with me, damn it would get hot in there!

Hej på er!
Har fixat till bloggen och klippt i lite kläder och armband. Gah, jag älskar att pyssla.
Nåja, ville bara meddela det. Nu ska jag ta mig lite chokladmjök och slå på en episode av oth och bara njuta. Imorgon är det Hemkunskap, gud så jag gruvar miiig. Aja, VG HERE I COME. Eller nå. Hatar skolan just nu.. vill bara kunna vara bra på matte, då hade allt varit bra! Matteprov snart också, Thomas får komma hit för annars lär jag ju faila återigen. Har aldrig klarat ett matteprov om jag tänker efter, nej inte ett enda. Har kuggat på alla.. åh. Seriöst är det något som jag vill vara bra på så är det matte och redovisa, livet hade varit så mycket enklare då. Nej, nu ska jag skriva lite på novellen sedan ska jag se på oth. PUSS OCH GODNATT!

just looking for that special one

Hej på er!

Ingen intressant dag idag så orkar inte skriva. Haha.. 
Pappa ringde nyss och frågade om jag fått av ringen för jag råkade lägga på luren eller nå. Och då sa han att han också fick panik. Hahaha! Menmen, man får panik när fingret blir blått och man har ingen känsel.. Jaja, back to normal. Nu mår jag bra igen, hihi. Åh, jag gruvar mig till imorgon.. hemkunskap. Gud vad jag hatar det. Men bara denna termin kvar och sedan går jag nian(!!!) och sen är det två terminer och sen är det slut! Fyfaaan, dagen jag väntat på mest av allt är snart här. Nog för att jag kommer kugga på nationellaprovet i matte... undra vad fan som händer då? Nåja, efter nian har jag grymma planer. Får bara se till att allt blir som jag vill. Men iaf, tänker inte sitta och prata om min framtid hära. Det är aldrig kul, eller för mig, inte för er. Nåja, ska gå och ta mig något att dricka och slå på One Tree Hill. Finally, kärlek på hög nivå. PUSS!

Paniken när man inte får av sig ringen

Hahahhaha, dagens!
Jag tog på mig en ring, som jag vet är liten.
Trycker på den på mittenfingret.
Den är fast.
Får panik.
Springer in på toan och försöker få av den.
Det går inte.
Får panik.
Börjar gråta.
Ringer till pappa.
Han fattar inte vad jag säger.
Får mer panik.
Fingret blir blått.
Pappa säger: Ta diskmedel och vrid.
Gråter fram att jag har gjort det.
Går till köket.
Stoppar diskmedel på fingret och snurrar på ringen.
På 2 sekunder är den av.
Heh, verkade som att han hade rätt.
Nu skäms jag.

Jag kan inte sluta skratta.
Haha, jag är patetisk. Hahahhaha!
Mitt finger gör ont.
Där ser ni vad man får stå ut med för att vara tjej.
Ringjävlar.
Och jag slår vad om att aaaallla, alla får panik när man inte får av sig sin ring.
HAHAH... pinsaaaaamt.

GOD NATT

Jaha, fick med mig lite hem från staden idag. Kan visa imorgon, just nu är jag så trött så jag sover nästan stående. Ska gå och tvätta mig och borsta tanden så jag är redo för sängen, hinner sova drygt sex timmar iaf. Alltid något. Jo justja, jag har bytt blogg igen. Ville ha blogg.se, trivs bäst med det. Heh. Men godnatt, skriver mera imorgon. PUSS!

ÄH WHAT THE FUCK

Skriver bloggen hära, så alla hittar mig!

HÄR FINNS JAG! -----> KLICK!

NYTT!

Har bytt blogg nu, ni som vill ha den kan ju mejla eller vad som helst.
[email protected]
Facebook finns ju också, där ni alltid hittar mig.

Nytt år, NY START.
puss!

SAMMANFATTNING AV 2010, JANUARI - MAJ (DEL 1)


H and D

Jag kööör på en sådan hära.. ;)



- Uggs.
Visst, dom må se ut som papperslappar men dom äkta är förjävla snygga.
Och det är sjukt snyggt att matcha upp dom med snygga leggings och en "kort" tshirt, massa armband och halsband. Mums!

-
One tree hill.
Världens bästa serie, behöver jag säga mer?

-
Justin Bieber.
För att han är den som får mig att le.



-
Jag har aldrig riktigt gillat sånna här skor.
Dom känns för "manliga" och klumpiga.
Säkert varma och sköna men ingen modesak., enligt mig.

-
Godsaker.
Varför ska det vara sååååå gott?
Det gör oss bara fetare och fetare så vi snart är fetare än Amerika.

-
Justin Bieber.
Om han inte kommer till Sverige så kommer jag sörja, i år. Och dar.

Cutiest thing in history

Awwwwwwwww så sjukt sött!
Man vill bara ta dom i famnen och krama, pussa sönder dom. SÅ SÖTA!








Dessa får mig att smälta.
Ljuden dom ger ifrån sig, jag dör så söta!
Man smälter bokstavligt talat, smälter..








Denna är det gulligaste jag har sett.
Man ser hur goss dom luktar.. aw.
Och lillen som ramlar i maten, hihi. Så sööt!

This took my breath away, and it's not back yet.


Jag måste säga en sak som förmodligen kommer döda oss båda.
Justin Drew Bieber
SKA TILL SVERGIE.

Många rykten går, men mest troligt ska han till Sverige i Augusti och biljetterna kommer börja säljas på Ticnet i maj. Om detta nu stämmer, som det borde göra för att Scooter (Justin manager) sa i Tinychat på Twitter:
En Belieber frågar: Are Justin coming 2 Sweden?
Scooter: Sweden, uhm. Yes.

Så nu vet man att Justin inte glömt att vi existerar. Så sjukt att jag kanske kommer få se honom live med Jinet och Lollo. Vi kommer bokstavligt talat dö. Fyfasiken, tänk er. Justin LIVE!!! LIVE!!!
GAaah, blir craazy bara att tänka på det. 

Nu får man bara hålla tummarna på att han kommer.. 
Men om han nu kommer och om jag nu får fara dit.
Jag tror jag måste anlita någon att fota, kommer ju inte ens kunna stå stilla.
Fyfasen.... SVERIGE!!! Förstår ni?!?! Justin, till Sverige. 

Nej nu dör jag, lite oth på detta så kommer jag sova som en stock. 
Uhm, Yeah. Alriteeeeeeeeeeeeee, peeAcE!

AWW C'MON! - Ryan Good

Förlååååt för dåliga bloggandet. Skolan har börjat och det är jävligt tungt såhär första veckan.. det rättar nog till sig inom kort. Det är skönt att få lite rutin på dagarna.. Men iallafall, kommer tillbaka imorgon med nya och fräscha bilder. CyA!

juuuust

Jag är med i denna tävling klicka ----> HÄR
Sedan en till länk till en skitduktig tjej, hon är grym på att fota! ---> KLICK


if this is love, i gotta know

Hej på er!

Jag har nyss duschat och nu ska jag lägga mig i mitt nystädade rum i min renbäddade säng och ska nöta One tree hill hela kvällen. Sen ska jag nog fortsätta med att klippa ut från Frida tidningarna, måste mig nog på stan och köpa en sak imorgon. Vet än inte hur det blir med  Luleå imorgon, men ni får väl säkert veta ;) Haha.. nej men nu ska jag kolla runt på lite fashiontoast så ni får ha det bra så länge. Puss!

if this is love, i gotta know

Hej på er!

Jag har nyss duschat och nu ska jag lägga mig i mitt nystädade rum i min renbäddade säng och ska nöta One tree hill hela kvällen. Sen ska jag nog fortsätta med att klippa ut från Frida tidningarna, måste mig nog på stan och köpa en sak imorgon. Vet än inte hur det blir med  Luleå imorgon, men ni får väl säkert veta ;) Haha.. nej men nu ska jag kolla runt på lite fashiontoast så ni får ha det bra så länge. Puss!

Go out of town

Det är sjuuuukt vad jag vill utomland, kul att min släkt aldrig gör sånt.
I just gonna keep my fingers crossed and hope for that frase: DET GICK.

Haha... nåja. Har sprungit på bandet nyss och nu funderar jag om jag ska städa mitt rum innan jag går och duschar, så jag ska inte sitta fast här nu. Ska dra mig från datorn och dammsuga, hur länge tar det likom? Plus, städa är kul! Aaah, jag vill duscha... men städa först. Puss!

ATL sweet home

Okeeeej, jag lovade att blogga idag.. eller det blir igår.. men jaja.
Jag kan väl berätta lite kort att jag fått mina skor och leggings, fotar det imorgon (får vi väl hoppas). Annars då? Jag var på stan med pappa och köpte en present till Andreas som fyller år på måndag. Hade planerat in en luleåresa med Fanny, Jens, Maria och kanske Simon och Josse. Men det skiter sig eftersom jag måste vara hos Andreas, men jag ska fixa och dona så får jag se. Ehm, planerna för imorgon (eller idag) blir väl detsamma. Tråkig. Nej, jag ska (okej, nog för att detta är så fan inte kul men måste göras) jag ska städa rummet, gå ut på en liten prommis med hundarna om det inte är för kallt, Pepsi börjar verkligen bli fet nu! Och samma med mig. Jag blir bara fetare och fetare, SÅ imorgon ska jag springa på bandet JAG SKA, MÅSTE, SKA. Inga undantag får vi hoppas iaf. Snart sommar så jag måste få bort min mage, nog för att det kanske bli SOMMAREN 2013.. jag måste välja bort alla jävla drickor och godis, jag klarar inte av att leva såhär. Jag är så tjock och måste göra något åt det, hade gärna velat börja spela handboll igen men inget lag för mig finns. Nåja, nog med depressionen... Ska gå och borsta tänderna nu och hoppa ner i sängen. Ska inte sova bort hela dagen imorgon inte.. får vi hoppas. Om jag tar mig ur sängen vill säga.

Gooood natt

Alright, jag nöter One tree hill nu. Men jag skriver när jag vaknar istället, nu vet ni att jag lever. PUSSGODNATT!

i keep on running, keep on running

Tjabba tjena hallå.

Sitter och nöter denna skönhet just nu Kid Cudi – Erase Me - Main mumma! NÅJA, väntar på att Josefin ska ringa mig och säga att dom är påväg hem. Ska nämligen dit ikväll, Fanny också. Vi ska basta och nöta One Tree Hill. Blir perfa, sedan sover jag där också. Bra, puss! Nu ringde hon så nu ska jag dra, brapusshej!

just that little change

Lite har jag då förändrats? ;)

i whip my hair back and forward

Hej på er!

Jaha, då skippar man derbyt idag, orkade bara inte gå och kolla. Menmen, nu har jag precis klätt på mig. Förstår inte varför, ingen vill ändå inte hitta på något så.. Men iaf, eftersom det inte händer någonting här hos mig så har jag inte mycket att skriva. Längtar till skolan börjar, tro det eller ej. Skönt att göra något på dagarna.. nu gruvar jag mig bara inför redovisningarna. Nåja, det ska nog gå. Men jag hör väl av mig när det blir en lite mer fartfylld dag. Nu ska jag göra mig en kopp varmchoklad med vispgrädde och se dom ABSOLUT sista avsnitten av SATC. Gruvar mig, vill inte att det ska ta slut.. vill inte. Men för att kompensera med det så har jag precis laddat ner One tree hill. Gud så roligt mitt lov känns... har inte varit med en enda människa för alla dissar mina sms (förutom marcus, men han bor ju där han bor -.-) och bara suttit och tittat på sex and the city i sträck.... ojojoj.. nåja. Blir lite roligare inlägg med bilder när skolan börjar. Nej nu tror jag att jag ska skriva lite på min novell och sedan blir det nötanötanöta. Och som sagt, vill någon hitta på nått så är det bara höra av er...  PUSS!
schmeeeeeeeexi...........................................................

Number oooooone!

Det är ju fasiken ingen tvekan om att 2010 var Justins år.
- Då han blev som kändast.
- Vinner en MASSA priser. MASSA.
- En bok.
- En film.
- Turné.
- Vara med i reklamer.

Det är sååå mycket.
Han tjänade drygt 36 miljoner DOLLAR på hans turné BARA.
Det är väl ungefär 250 miljoner svenska kronor... 

Och detta är bara början på hans karriär.. 
Now it's time 2 kick 2011 ass.

Where are you now, when i need you the most?



Antar att hela världen kommer se detta nu men jag måste få skriva om det, bara måste. För ingen människa i världen kan förstå hur jag känner mig just nu, eller Lollo, Li och Jinet kan utan tvekan det. Jag vet inte ens varför jag skriver detta men någonstans måste jag ju klaga. Jag varnar er att det är om Justin.

Okej, jag är så sjukt besviken på honom. Jag Lollo och Jinet har diskuterat.. och kan ju inte säga att vi är direkt glada.. Allt handlar inte om att Justin och Selena Gomez håller på, för det gör dom ju. Det är ju ganska självklart. Men att Selena sitter och ljuger i en intervju och säger Nej, vi är bara vänner. Vi är tonåringar som har kul bara, han är ju 16 år och jag 18 år honom kan jag ju inte dejta. Han är som min lillebror, vi är väldigt goda vänner. Ja, men då har jag bara en sak att säga. Håller man på såhär om man är som syskon?
Man får inte kopiera deras bilder, men gå in där och kolla för annars fattar ni ingenting.
http://justindrewbieber.blogg.se/2011/january/justin-selena-st-lucia.html#comment
Ja och till och börja med så måste jag ju bara undra igen, HÅLLER MAN PÅ SÅDÄR OM MAN SÄGER ATT HAN ÄR SOM DIN LILLEBROR. Jag stör mig absolut inte på att dom dejtar, in fact, dom är så sjukt söta tillsammans så man typ dör. Dom passar så sjukt bra ihop.. Men det hör till saken att JUSTIN OCKSÅ NEKAR till dessa bilder och rykten om att dom dejtar, no no we are just very good friends. Och selenas reaktion är ju inte annan än rolig.

Check this out!

Hmm, hur kan man reagera så efter BILDBEVIS.

Tycker ju själv att dom ser lite mera ut än bara vänner på dom dära bilderna.
Alltså, om dom bara talat sanningen ifrån första början hade jag inte reagerat såhär. Men att Justin ljuger för oss Beliebers? Hur jävla lågt kan han sjunka? - Tydligen jävligt förbannat lågt.

Förstår han inte hur besvikna vi blir på honom, så jävla lågt att ljuga för oss som i grunden SKAPADE hans karriär. Han skulle inte stå där han står idag om det inte var för oss, Yeah i wanna thank God who braught me here today. 
Bullshit, han har inte gjort något, vi gjorde..... face it..

Sen märker man hur jävla mycket han har förändrats, han är inte den dära gulliga oskyldiga lilla ängeln längre som skickar flörtiga och gulliga tweets ut till oss fans. Han är Justin Bieber nu, Justin är borta. Nu är det bara Justin Bieber som räknas. 
Nu skickar han tweets och bryr dig endast om sin bok, film, hörlurar. KÖPKÖPKÖPKÖP!
Nu är det bara hans karriär han satsar på, face it lilla Justin BIEBER. VI ÄR DIN KARRIÄR.

Med detta inlägg menar jag inte att jag hatar honom, men jag vet inte om han är värd min support något mera. Han är stor nu, som när en tjej på en konsert kastade upp ROSOR på scenen och då stoppar Justin allt och ropar: Vem kastade den? Va? Man kan inte kasta saker upp på scenen, man får inte. OCH SÅ KASTAR HAN TILLBAKA ROSORNA.
Den gamla Justin hade bara tagit upp rosorna och typ sagt: AAAW, thanks sweetie.
Fine, maybe a bad day. Men så har han aldrig betett sig mot oss.. tänk dig bara hur tjejen som kastade rosorna kände sig efteråt. Det är något väldigt skumt som händer med Justin. Egentligen behöver han få veta att han har förändrats, jag tror inte att han har insett det själv. Vi måste agera, vi måste ta oss den tid och berätta för honom att han låter oss glida iväg. Innan han hamnar ner i den där knarkhålan, jag menar. Alla kändisar har någon gång knarkat, inget snack om saken. Jag tror att all denna press av folk som trycker ner honom OCH all press i musikindustrin. Det kommer nöta ner honom till botten. I 3år har han ständigt håll på såhär, dygnet runt. Han är sliten, han behöver vila och jag tycker vi Beliebers ska låta honom göra det om vi vill ha tillbaka den gamla Justin. Det finns inte ett enda ord för hur mycket jag saknar den gamla Justin, det är sjukt. 

Som Louise och Jinet skrev:
han vill ju vara en ung pappa så

19år - träffar den ''rätta''
20år -gifter sig
21år får barn

om nu inte selena är den rätta. om man räknar att justin är 17 nu så är de bara 2 år tills han är 19


So damn right... 
Tragiskt men så jävla sant.
Jag vill bara ha tillbaka den gamla Justin, men jag vet inte om jag är redo att sluta vara besviken på honom. Han har gått för långt och jag vet inte om han är värd allt det jag köper och allt.. Det får bli en tankeställare... men förlåt att jag har hett detta på bloggen, jag ville bara få ut min ilska någon stans.. förlåt..

Som lollo skrev

Han och hon har ljugit för dom har sagt 1000 ggr att dom aldrig skulle kunna dejta eller bli tsm för att dom är så bra kompisar och selena säger hela tiden att justin är som en lillebror för henne och att hon inte skulle kunna vara tsm me han för att han är så liten ! såå dom har ljugit
Hon har så sjukt rätt i allt hon säger Lollo.. 

Varför är det så svårt att säga sanningen till hans egna fans som han vet stöttar honom för allt han gör. Men fan inte nu, det var droppen. Han har ljugit, men jag kommer ändå älska honom föralltid men han har gjort ett stort jävla misstag och det tänker jag inte komma över så jävla snabbt...
Jag saknar honom.. 

Han behöver en paus så han kan bli den gulliga oskyldiga lilla ängeln Justin igen. Inte Justin Bieber. Jag vill ha tillbaka Justin. Som brydde sig om en sten vart överkörd i princip..
Men jag måste ju bara säga att, det är ju ett plus att han växer.
Han är sexigare, sexigare röst och ah... så het..

don't call me obsessed, call me dedicated. don't call me crazy, call me in love. don't call me a fan, call me a belieber

Men det är ju så: once a belieber, always a belieber.





Var är denna pojke nu?
Okej, det är meningen att han ska växa upp MEN ALLT GÅR SÅ SNABBT... 
Jag vill bara ha tillbaka den gamla Justin, är det ett brott? ♥
Men ingenting eller någon kommer någonsin kunna ändra på att jag älskar honom, av hela mitt hjärta. Sånt är bara för svårt att lämna bakom sig. Jag har fortfarande min dröm och jag säger aldrig aldrig. That's right.  Jag har min dröm men jag ska inte ge upp den, NEVER SAY NEVER. Right Justin?

Jag älskar Justin Drew Bieber.
Det kan ingenting eller någon ändra på.

Elin, old school

HAHHAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAG TYP HAHAHHAHAH DÖR!
2008, hahahhaha...
Nu fick ni er allt ett gott litet skratt, det kan jag lova er!

Next plane home

Hejsan!

Jaha, nu är det gjort. Nu har jag kort hår, och jag är nöjd som fasen. Tack så mycket Emmy. Klev upp tidigt idag och gick ut med hundarna sedan for jag iväg till Emmy vid 10 och klippte mig. Nu sitter jag här och är sjukt hungrig, så jag ska gå och göra mig någon mat och se på Sex and the city, blir aldrig less på det! Nåja, en bild på håret är ni då värda ;)

Give me those JustBeats

Åh gud så här äcklig har jag inte känt mig på länge.
Oftast sminkar jag mig om jag ändå bara ska vara hemma men nu sitter jag här äcklig och har inte sminkat mig på hela dagen. Usch, nej men från det ena till det andra. Mitt nyårslöfte är nog att gå ner i vikt! Jag är less på min mage nu... jag åt min "inte sista men" chokladkaka idag. Ska försöka minska på sånt och springa lite mera och träna. Tänkte på att önska mig ett gymkort i present men då önskar jag mig JustBeats... tuff choise. Men jag håller mig till JustBeats, JAG VILL HA! Dom lila fina hörlurarna som Justin designat och med skitbra ljudkvalité.. men dock kostar dom 1800 någonting.. synd det. Men iaf, nu ska jag klämma något avsnitt av SATC sen så ska jag sova. Ska upp rätt tidigt imorgon, nya tag imorgon och en STOR FÖRÄNDRING kommer. Jag har ju gjort om bloggen också, bara tillfälligt. Till våren ska världens bästa och sötaste Moa få fota lite nya bilder tilll min vårdesgin.. blir perfa. Men puss på er, vi hörs imorgon!


kom och tänka på hörlurarna, justbeats <3


she says she needs a little company

Hej på er!

Jaha, sista dagen med mitt hår och det sitter uppe i en knut och är skitigt. Bra farväl, verkligen. Haha, nej men det ska bli skönt att prova något nytt. Klockan 10 imorgon ska jag till Emmy, resultatet får ni bild på imorgon förhoppningsvis. Jaja, mera idag? Jag har sprungit 40 minuter, sköönt! Sen drog jag en snabb dusch och sedan har jag bara suttit och sett Sex and the city, bara två säsonger kvar och sen ska jag börja nöta One tree hill igen. Det finns fasen inget bättre än OTH och SATC. Helt klart underhållning på dina villkor, haha. Nu ska jag gå undan med lite disk, tvätta ansiktet, städa undan lite i rummet och lägga mig i sängen och slå på säsong 5 av Sex and the city. Beroendeframkallande, ehja! Nej nu ska jag försöka kirra skjuts till Empan imorgon, puss på er!

fucking retard duuude.. ;)



Ojojoj, den blir bara roligare och roligare.
När du säger att bara bögar bryr sig om Justin.. hm, jag får den känslan att du slösar tid på att bry dig om Justin.. patetiskt är vad det är. Lär dig engelska.. haha. Jag och Josse satt och skrattade och skrattde åt den här och fick för oss att räkna hur många gånger han sa FUCK. Så det gjorde vi och resultatet blev: 82 fuck på 4.22 minuter. Och lägg då också märke till att han pratar väldigt snabbt så vissa gånger fick vi inte med alla. Han borde utveckla ditt ordförråd lite granna skulle jag tycka.

Men jag menar, vem orkar bry sig om Justin om man hatar honom.

Som en smart liten tjej skrev!:
 
haha shit vad töntiga alla är? för det första så tror jag inte någon utav er har träffat honom någon gång, så hurfan kan ni hata honom? har han någonsin gjort nånting mot er? nej så håll käft. för det andra, ni måste ju vara totalt efterbli......vna eller ha hörselfel om ni tycker att han sjunger som en tjej. vilken normal person som helst hör att det är en kille. och ifall ni ogillar han så jävla mycket, varför slösa tid på honom?
&det märks verkligen hur avundsjuka ni är. jag menar vilken kille vill inte ha massvis av pengar + massa tjejer springande efter sig?
glöm inte, haters makes him famous :) oooooch det sista, tror inte han skulle varit så känd som han är idag ifall han inte hade talang. man blir inte så stor med tur. now you know

making love into the night

Dag 01 – Om mig
Jag är då Elin Andersson som rätt många har uppfattat, jag bor i denna underliga lilla stad i norrbotten. Här händer inte alls mycket men med mina underbara vänner blir tillvaron så perfekt bra. Jag älskar Justin Bieber, Chris Brown, Jesse McCartney, Trey Songz, Craig David, Cheryl Cole, Cody Simpson och Simple Plan av hela mitt hjärta. Så underbara dom är på att sjunga. Förutom att jag är galet besatt av dessa kändisar så är musik en stor del av mitt liv, jag menar, vad skulle man göra utan musik liksom? Nej men, jag älskar att fota och planerar att flytta till Stockholm och jobba som fotograf. Jag är inte en intressant person men det förvånar mig att jag har så mycket läsare på bloggen ändå, kanske att lite folk gillar att läsa om mitt liv som det aldrig händer något i. Det var nog allt jag hade att säga om mig.

Dag 02 – Min första kärlek
Min första kärlek, ja. Denna ständiga fråga, jag vet inte riktigt vem det var. Men han har alltid varit denna som man är bra vän med, kan umgås utan problem och snygg och så bra. Han kan vara jävligt dryg men ändå så schysst på något sätt. Man sitter som inte fast vid honom, men en sådan man alltid går tillbaka till. Men jag antar att det alltid kommer vara så med sin första kärlek, man kan som aldrig släppa den. Den är speciell.

Dag 03 – Mina föräldrar
Är världens bästa.

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Lunch, hot american till middag!

Dag 05 – Vad är kärlek?
Något allt för underbart, men ett jävla helvete. Men man mår så jävla bra ändå.

Dag 06 – Min dag
Har varit kass..

Dag 07 – Min bästa vän
Sofia Westin Ericsson. Hon kommer alltid vara min bästa vän, vad som än händer. Hon har alltid varit den jag mått så bra med. Vi har känt varandra sedan dagis, hon är den jag kan berätta allt till. Som man alltid har roligt med. Men på senaste tiden har vi glidit ifrån varandra rejält mycket, jag har inte varit med henne på nästan ett helt år, om inte mer. Men det ändrar inte hur mycket jag ser upp och älskar henne, hon är min bästa vän och jag tänker inte kasta iväg 11 jävla år bara sådär. Hon är den bästa jag vet och den bästa som någonsin kommer finnas, jag älskar dig Sofia Westin Ericsson. Alla minnen, alla bråk. Det är det som gör oss hela. Jag saknar dig.





Dag 08 – Ett ögonblick
Dagen då det kom fram att SF biograferna i hela Sverige ska visa NSN! Fyfasen så underbart det var.

Dag 09 – Min tro
Bieberism ;)

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Svarta leggings & blommigt linne.

Dag 11 – Mina syskon
Jessica och Andreas Kullbrandt.
Japp, Kullbrandt. Samma mamma har vi men inte samma pappa, eller bara Jessica och Andreas har samma pappa. Även om jag hatar Andreas så är han ändå min bror, min bästa bror. Jessica är min syster, vi har samma kött och blod. Jag älskar mina syskon.

Dag 12 – I min handväska
2 nessesärer full med saker, orkar inte rabbla upp. Men det är inte lite saker om jag säger så...

Dag 13 – Den här veckan
Nyårsaftonen spenderades med underbara människor så den var awesome!

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Det har jag redan sagt?

Dag 15 – Mina drömmar
Är att gå gymnasium i Luleå med Media - Foto som inriktning. Efter jag har gått ut det vill jag spara ihop pengar och flytta till Atlanta och jobba som fotograf där. Nåja, det är bara drömmar..

Dag 16 – Min första kyss
Kommer inte ihåg när, men det var ett tag sedan. Med världens snyggaste, eller? Hahhaah.. ni som vet kan ju inte annat än att skratta.. menmen.. ;)

Dag 17 – Mitt favoritminne
Fjällen 2010, Turiket 2008.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Alla är bra?

Dag 19 – Detta ångrar jag
Att jag har tappat kontakten med många bra personer från gamla klassen på heden sen man började på korpen..

Dag 20 – Den här månaden
Har inte ens hunnit börjat riktigt ;)

Dag 21 – Ett annat ögonblick
Då Justin RT när jag twittrat till honom <3
FATTAR NI? HAN SÅG VAD JAG SKRIVIT, JAG! JAG! JAG! :D

Dag 22 – Det här upprör mig
Att bögjävla Bieber inte märker att Sverige älskar honom.... förutom Skånebabyboy, hahha!
Men han twittrade ju förfan: No worries, we are going WORLDWIDE 2011. :D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Justin Bieber - Sexy dance moves
Chris Brown - Take you down LIVE

Dag 24 – Det här får mig att gråta
Preview på Justin film Never say never.

Dag 25 – En första
Vaddå en första?

Dag 26 – Mina rädslor
Att aldrig någonsin få gå på en Bieber konsert..
Att aldrig få gå på en Brown konsert.

Dag 27 – Min favoritplats
Atlanta.
Har aldrig varit där, men det verkar underbart och jag har alltid haft något för Atlanta.
Sen är det ju ett plus att Jeremy Bieber bor där, Justin pappa för er som inte fattade ;)
Det är min dröm, att bo i en fin lägenhet i Atlanta.

Dag 28 – Det här saknar jag
Min bästa vän, Lina Olsson, Jinet Rojas, Ida Lidström, Louise Isaksson, alla katter, Ally och trångfors <3

Dag 29 – Mina ambitioner
Jag vet inte om jag har några ambitioner faktiskt.

Dag 30
– Ett sista ögonblick
Kan ju lätt bara säga när jag fick Justins bok hem i brevlådan.
Kan ju lätt bara säga också att jag kunde fan inte sluta gråta.


Here we go

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30
– Ett sista ögonblick

Kör alla på en gång!

tvåtusenelva

Hallå där!

Uppdatering? Hallå? Haha.
Nu är nyårsaftonen avklarad och jag hade en underbar kväll, på morgonen for jag och pappa till farfar en snabbis. Och oj så glad Ludde blev och sedan när vi skulle fara var det nästan som att han grät.. Nåja, vi for hemåt jag duschade och fixade mig inför kvällen och sedan hade pappa gjort mat, vi åt, jag fotade fyverkerierna från fönstret. Men oj så dååååliga bilder det blev, jag kan verkligen inte fota. Jaja, sedan for jag iväg till Ask där jag kollade när dom åt och sedan spelade vi spel med Asks syrra och hennes kompisar. Sen for jag, Hanna, Ask och Fanny iväg till Jens och Felix där vi såg på film, pratade och invigde det nya året. Riktigt bra och mysig kväll kan jag då allt säga att det var. Vid halv tre kom jag och Fanny hem till Fanny där jag spenderade natten. Sedan när jag kommit hem har jag absolut inte gjort någonting.

Blir då att försöka 2011 bli det bästa året någonsin, jag förstår inte varför det skulle bli sämre?
Jag ska klippa mig i veckan troligtvis, vara med Maria, gå på NSN den 11 april med mina favoriter Lollo och Jinet, ska vara med Ida, skaskaskaska! Och ha en och annan dampkväll med samma gamla vanliga härliga folk som man då aldrig tröttnar på. Sommaren lär bli bra också, i tre veckor är Josse och dom i Malta på språkresa men jag ska nog överleva med mina andra sockertoppar. Nä, 2011 ska slå alla andra år. PLUS att jag fyller 15 ÅR! Finally, eller? ;) Haha.. nej nu ska jag ta och se lite Sex and the city och sedan borsta tanden och sova och försöka hitta på någonting imorgon! Puss på er, och hoppas att erat nyår var lika bra som min var!


RSS 2.0