justin + selena = sant?

Detta drama mellan beliebers om Justin och Selena dejtar, jag vet inte vad ni tror men enligt mig ser det ut som det. Och jag är glad för Justin, det är länge sedan han hade ett sådant leende på läpparna.. jag tycker dom är skit söta tillsammans. Hellre Selena än bitchmine villegas.. nej, jag tycker ni beliebers ska vara glada för detta, Justin är lycklig. Tänk på det :) Aw, dom är sååå söta tillsammans. Kan inte låta bli att säga AAWW varje gång jag ser dom. Dessutom så har Selenas pappa för ett tag sedan köpt Selena en Purity ring, alltså en ring som visar att hon ska vänta med sex till äktenskap, MEN när hon såg på Justins turnébuss så var det ingen ring på hennes finger. Det är då mycket arga beliebers kring detta. Själv tycker jag att det är lite små lustigt, men som sagt. Jag är glad för Justin, kolla bara på leendet.. så söta! :)

beautiful soul

Hej på er!

Känns nästan meningslöst att skriva när jag inte har något att skriva, jag gör absolut ingenting på dagarna. Om ni vill hitta på något är det bara att höra av er! Jag har bestämt mig för att jag ska klippa mig, och Jessica säger att jag ska göra det, som Jessica hade jag tänkt. Måste ju våga/prova på att ha kort, som med luggen. Måste ju se om jag passar i det. Men det blir av, ska dock prata med Emmy också om hur kort det ska bli. Men kort ska det bli iaf, så inget snack om saken. Gah, är taggad nu.. kort hår snarast om jag säger så. Men nu ska jag slå igång säsong 3 av Sex and the city och nöta den i natt som alla andra nätter ;) haha, nej men nu vet ni att jag lever och jag har uppdaterat designen lite som ni kanske märkt. Nej, nu ska jag gå! PUSS!


when that first step to reality break your heart but you realize that it's the only thing that make you love it more. when you cry yourself to sleep because it hurts to much but then again, it's the only thing to do to survive.





Det är just nu man inser hur mycket en person verkligen betyder för en.


shopping

























Sen nagellack och ett par örhängen men dom vill inte fastna på bild.
Blir någon annan dag :)

Men detta var i alla fall det jag köpte, grymt nöjd.
Värt alla pengar! Och snart kommer skorna och leggingsarna, wie.




Day 13 - Favorite Justin Bieber interview



Kärlek

Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears



Han är helt klart snygg i allt. Allt. Då menar jag verkligen allt.
Men extra het är han i mörkgrön, mörkblå, lila, röd, grå, beige.
Och alla slags skjortor han har, puss på det!

Day 11 - Favorite Justin Bieber music video


Grym, helt klart den bästa!
Grymma dansare och Justin då såklart, och han är sååååååå het i denna ;)

Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber

Seriöst?
Ska jag allvarligt kunna välja.
SERIÖST!?
ALLVAR!?
Sjuuukt, det går bara inte.
Går inte, men NÅGRA av mina favoriter kommer iaf.
Alla mina favoritbilder på honom hänger på min vägg, så.. det är omöjligt att välja. Men om jag måste så ska jag nog försöka, men han är sjukt äckligt snygg på alla andra bilder..
Här kommer mina favoriter, NÅGRA av mina favoriter.



Denna bild är väl bara för att han har så sjukt snygga kläder och att han är så sjukt snygg, wierd huh?

Bara för att man typ svimmar.

Hans leénde, behöver jag säga mer?
Love it, mums.


Oh, lite snygg bara. Bara så där skit lite, or?


Tappar typ andan.


Glump, i love you boy




Day 9 - Whatever tickles your fancy

Fattar inte riktigt.. Heh.

tackar med mitt liv och själ, hjärta och knä

Jessica, Andreas, mamma, pappa, Klara, Isak, Eivor och Folke, farmor och Rolf, farfar, morbror Thomas.
Dom med svart text hade jag tyvärr glömt nämna, och like i said. Du var inte den enda.

like nothing else matters

Hej små kottar!

Njuter sådär av denna härliga sovmorgonen man får på jullovet. Verkligen härligt att sova bort dagarna om man inte har något att göra. Håller nu på att torka håret och sminka mig för jag ska fota kläderna jag köpte i Luleå igår. Mamma är ju i Umeå och jag vill att hon ska få se dom så det bästa är att lägga ut på bloggen så alla för chans att se om dom vill. Men jag glömde säga igår, jag träffade Vendela och Marcus i Luleå igår, sötnoosar. Måste styra upp någonting på lovet med Marcus, Lollo och Jinet. Verkligen. Nej nu ska jag ta mitt feta arsle och dra mig till locktången. TJINGTJONG

i'm just saying

Jag har glömt en sak.
Jag fick lovikavantar av farmor, och dom var jäääääättttteeeeeeeeee sköna. Sen glömde jag visst bort att skriva farmors namn och några andras..

Sen när jag skrev det dära till farfar, kanske behöver ha en liten text om alla så att alla ska bli nöjda för att man glömt en liten sak.

DREAMS DO COME TRUE

Hej på eeeer!

Några dagar sen är det nog, men jag tycker att jag varit rätt så flitig ändå på att skriva. Idag var jag i Luleå med Josefin. Fick med mig lite kläder, ska fota imorgon så får ni se vad som är nytt i min garderob. Snart får jag även mina skor, YEY. Hihi, jag längtar. Dom kommer vara så snygga, hoppas jag på. Haha. Vi såg på bio idag också, det var grym. Jag älskar Narnia. Men iallafall, imorgon blir det nog bara att vara hemma, pappa jobbar och mamma är i Umeå. Jag ska springa på bandet i 40 minuter, köra lite träningssaker hemma. Har snart ett gym hära, hehe. Rätt så skönt, men jag måste börja springa och träna bort detta fläsk som sitter på mig. Ska inte skylla bort mig, jag äter hur mycket som helst. Usch vilket svin jag är... fet och ful. Måste klippa mig, vill klippa mig, vill inte, för jag kommer ångra mig... men jag vill ändå. Jaja, nu ska jag se på lite tv sedan ska jag slå igång lite Sex and the city. Funderar på att beställa andra säsongen också, busigt. Men jag har inte råd, nåja. Ska gå, PUSS!

Just ja!!!! Dom spelade Justins U smile på hm idag, AAAAAAAH. SWEDEN IS ALIVE! <3 ÅH.. mumma!

the sale is on

Sitter och skypar med några folk men måste berätta att jag gjorde ett jävla kap idag. Skorna jag har kollat på som jag totalt ÄLSKAR som kostade 499 och jag tyckte det var för dyrt för mig. Så gick jag in idag och såg skorna, 249 KRONOR! Klickade direkt på köp, nu väntar jag i hopp att dom passar, men det var 40 så det lär nog bli bra!


Jag dör, så sjukt snygga!

lite bilder

Min julafton var då bra, förutom att attityden bland alla folk inte alls var på topp. Men trots allt det är jag grymt jävla nöjd med julklapparna. Tack så jätte jätte jätte mycket mamma, pappa, jessica, andreas, klara! Är superduber nöjd! Nåja, lite bilder kommer hära! Sedan i slutet kan jag nog avslöja vad jag fått förnågot!










lite lessa? haha..









love you





hahaha, gud så söt hon är!

Julklapparna:




- OBJEKTIV :D:D:D Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS
- Massa ringar
- Svarta jeans
- Sammets byxor
- T tröja
- Justins 2 album
- Tröja med Justin (inte på bild)
- Halsband
- Örhänge
- Bh
- Trosor
- Sockar (inte på bild)
- Fransk manikyr
- Brunkräm
- Sex and the city säsong 1
- 2400 kronor
- Jättestor spegel (inte på bild ;) )

Min bästa jul. Älskar allt. Tack så mycket alla! TACK TACK.
Älskar eeeeeeer.

Mina favoritringar är då ändå dessa :D:D:D




Oj så dåliga bilder, men det var gamla objektivet ;) Haha.
Älskar dessa, två översta är från mamma och pappa och dom nedersta är från Jessica. Tack så mycket för allt. PUSS.

Jag lever princip i min Justin tröja, hihi. Busigt, det är grym. Tack Klara och Isak! Nåja, ska gå och tvätta mig och sedan ska jag lägga mig i sängen och slå igång Sex and the city. Puss på er, hoppas alla hade en bra julafton!




NU DRAR VI TILL FARMOR!




lägg märke till mitt örhänge, yummie

CHRISTMAS EVE

God jul på er är väl det första jag ska säga.

Här hemma är det ingen mysig stämning, alla gnäller och är sura på varann. Pappa har en dålig dag idag, sådär perfekt. För när han är sur är han då jävligt sur. Jaja, jag har duschat och sminkat mig nu och ska sitta vid datorn nu tills vi ska fara iväg. Vid halv tre far vi och det är en timme dit, wioho.. eller? jag stoppade på lösögonfransar och sedan upptäckte jag att mina var mycket längre än dom. hmmm, det är lite positivt att ha en hårig pappa.. ;) Nåväl, ska gå och borsta tänderna och sedan klä på mig. Puss på er och ha en riktigt trevlig jul!


dagen före julafton

Hej på er!

Passar på att slänga in ett inlägg sådär innan julafton. Känns härligt att det är jul imorgon, även om det ligger fullt med julklappr under granen, julmusiken spelas ur mina högtalare och ljusen är tända så är ingen julstämning här. Det suger faktiskt, trodde verkligen jag skulle få tillbaka känslan idag. Men den lär komma tillbaka imorgon när Kalle Anka börjat, och när jag får slita upp julklappen som min kusin köpt åt mig. Jag vet redan vad det är men ändå, soooom jag längtar. Jag har stress julshoppat idag, fick med mig mammas sista klappar och en concealer till mig själv och klappar till Pepsi och Morris. Pepsi är helt galen i den, han nosar bland alla klappar, hittar sin och hugger tag i den och drar med sig den till korgen. Så söt han är, Morris kollar på honom som att "vad fan gör du?" haha.. min humor. Jaja, syster har varit här hon har hjälp mig att skriva rim och slagit in julklappar. Perfekta rim fick jag ihop. Jahaa, jag har nyss plockat ögonbrynen och vaxat överläppen, imorgon väntar en härlig lång dusch med att raka benen och händerna ( i know, jag har en apa till pappa så jag behöver raka mig överallt! misstolka inte...) Jaja, sen är jag i princip klar tills vi far iväg till farmor och firar jul. Kameraladdaren är i, minneskortet tömt, situpsen är gjorda, kläderna är framtagna. Nu är jag redo!

Jag längtar på ett och annat sätt till jul ändå, jag vill öppna paket och se vad jag fått, nog för att jag vet vad allt jag fått är redan. Menmen, that's life. Men vi får se om jag slänger in ett inlägg imorgon innan vi far. Om jag har tid över, jag lär ju skriva om jag säger så. Eller vi får väl hoppas. Nej nu är det en minut kvar av 23 December och snart är det julafton. Längtar nu känner jag, ska nog sova nu så jag orkar med morgondagen med mys med släkten. Allt jag önskade var att farfar skulle vara här på jul, men det är för mycket begärt. Han bryr sig inte om oss andra som älskar honom och VILL att han ska vara här. Han ska inte behöva vara själv på hans första julafton utan Ally.. Han behöver få må bra och skratta med sina nära och kära. Inte sitta hemma och supa ihjäl sig och låta hunden pissa inne. Jag vill ha tillbaka min farfar, han som var så gó och glad hela tiden och inte söp så mycket. Inte han som röker 34190417481340861346108 cigg i minuten. Men det är väl för mycket begärt för honom att komma ner hit.. ack så trist. Jag behöver min farfar, verkligen. Jag behöver honom. Jag vill inte att det ska bli som med Ally, att man inte umgås och träffas så ofta och helt plötsligt så är dom borta från jorden. Vill inte ha det så.. Jag älskar min farfar, mest av allt.

Nu är det julafton snart, kan ni fattaaaaaa!?
Hiihihi. Jaja, nu ska jag sova. Puss på er och ha en riktigt GOD JUL!
För det ska jag ha!


Önskar att du var här Ally, jag vet att du är med mig.
Är stolt och ler. Du är inte ensammen på julafton ska du veta.
Kom till farmor så får du se vad vi har det bra, ha det bra.
Hälsa Björn från mig, jag älskar dig.

r - o - c - k - mafia















nikon D5000


julklappsinslagning


pricken över i:et

Roligt att alla ska vara sura dagen innan julafton.. så där. Perfektion!

Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters









+ massa texter på garderoben och spegeln.
+ nya bilder ovanför skrivbordet.
+ 20 nya utklipp från tidningar.

Day 7 - A picture of you & Justin Bieber


Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic (I advise you to read Nessa’s…)

Han närmade sej försiktigt och våra läppar var nu någon centimeter ifrån varandra. Jag kände hans varma andedräkt mot mina läppar och blundade sakta , sedan kysste jag honom. Hans tunga mötte min och känslan jag fick i hela kroppen var obeskrivlig. Han hade aldrig kysst mej sådär förut utom det handlade alltid om småpussar. Nu var det mer än så , mycket mer.
Han reste på sej lite försiktigt och la sej sedan över mej. Hans blöta kropp kändes kall. Han kysste mina läppar ännu en gång sedan kysste han mej i halsen. Jag kände hur hela jag höll på att smälta. Hans fantastiska mjuka läppar och hans varma andetag gav mej rysningar varje gång jag kände dom mot min hals. Det var min svagaste punkt när det gällde kyssar...
Jag rullade över så att jag nu låg på honom och kollade in i hans ögon. Han andades ganska tungt och jag såg i hans blick att han ville ha mej. Han lät sina händer glida nerför min rygg mot min rumpa.
Jag kände att han började bli lite smått upphetsad och även jag var det. Jag gick av honom och satte mej sedan upp.

- Vad hände ? Gjorde jag något fel ? frågade han oroligt.
- Nej... Nej det gjorde du inte. Men tänk om någon ser oss ?
- Det tänkte jag inte på , jag var inne i helt andra tankar... svarade han och kollade omkring sej.
Jag tog ett djupt andetag och försökte låta bli att lägga mej över honom igen och ta honom där och nu. Det var väldigt svårt för mej att motstå honom.
Jag kollade sedan ner mot hans badbyxor och kunde inte låta bli att bita mej i läppen.

- Justin , har du...
- Vadå ? svarade han.
- Du vet... sa jag och kollade ner mot hans bula.
- Va ?
- Har du stånd ? flög det sedan ur mej.
Han kollade ner snabbt och kollade sedan upp på mej igen. Jag märkte att han blev lite generad.
- Damn... mumlade jag för mej själv.
Jag kände mej tvungen att kolla på den ännu en gång till.
- Nicole , hur länge tänker du stirra ? frågade han och log.
- Inte så länge till... Jag menar... Nej , ehm... Fan.
Vi satt där tysta båda två och kollade på varandra , sedan brast vi ut i skratt....


Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song

Är detta ett skämt eller vad fan i hela helvete?


SWEET DREAMS BABE, u know i will

Undar varför jag skriver så jävla långa inlägg när jag skriver. Nåja, 23 december nu. Imorgon är det julafton, har redan lyckats vända på dygnet.. Sådär good job. Menmen, ska dra mig på stan vid 12-13 tiden och köpa det sista innan julafton. Nej nu måste jag sova, min mage dör, jag är hungirg.. blä.. PUSS!

finaste du, jag älskar dig.













hell yeah..!

damn babe..



holy macaronie

that should be me.. HAHA

The way you turn me on, i can't sleep.

YOU'RE MY IDOL SKÅNEGUY, NO SORRY WRONG. JUSTIN BIEBER IS A FUCKING FAGGOT FUCKING FUCK FUCK FUCKING FUCKFACE. ARE U SERIOUS? WHAT A FUCKING SKÅNING.. HAH

Det absolut roligaste är att han är så seriös att hans inälvor håller på att hoppa ut genom ögonen. Ojojoj, tror detta får bli dagens! Tror nog att alla skrattar åt denna allt för härliga pojk!

MOA BERNHARDSSON...

...är bäst!
Jag.. jag ska FÅ hennes stjärnfilter. 
Hon vill inte ha betalt.
Inte ens en krona.
Och jag får inte "men"a.
Hon är för snäll.
Jag ska FÅ det.
Hon är knäpp som ger bort det.
PUSS PÅ DIG MOA! ♥

IF LIFE IS A CATWALK, RUN LIKE A DOG.

suddig som satan, men skit i det..
så het tjej...

GET A FUCK FUCKING LIFE.

Jag har nog aldrig hört någon säga fuck, fucking så mycket på 4 minuter. Han verkar då inte ha något liv, sitta och slösa bort 4 värdefulla minuter på att sitta och skrika och upprepa hur mycket han hatar Justin Bieber. Har han inget vettigare för sig? Det är sjukt att folk orkar lägga ner tid på att förklara hur mycket man hatar Justin, okej so what? Ni hatar honom. Men om man hatar honom och ända ska sitta och babbla OM hur mycket man hatar honom så gillar man ju på ett eller annat sätt att prata om honom. Det är som när man är på stan, jag tillexempel. Jag skriver hela tiden och överallt om Justin och det är klart att alla i hela Boden vet att han är mitt allt, men det är ju inte så genomskilnigt alls när folk börjar sjunga låtar med honom och skrika Åh justin bieber när jag går förbi dom. Inte alls riktat till mig, nejnej. Inte av en slump. Absolut inte. Nä nog om mig. Jag bryr mig överhuvudtaget inte om haterz, okej, jag blir skit ledsen och sur när folk kallar honom saker. Men att dom ORKAR bry sig, hata honom FINE. Men herregud, göra värdelösa videosar och allt för att bevisa att man hatar honom gör det ju dig inte bättre.

Till dig som spelat in denna film.
Lilla älskling, jag har nog aldrig hört någon varit så dålig på engelska och kan endast ett ord. Fuck. Fucking. Filmen består av att du din vackra varelse sitter och skriker FUCK FUCKING FAG, först och främst. Ska du göra en sådan här film så läs på vad du ska säga, lär dig engelska och börja inte prata svenska mitt i allt. Och något jag VERKLIGEN INTE FÖRSTÅR MIG PÅ är att du sitter och skriker, hotar honom med kniv, skriker att han är bög. Jadu, när du byter till svenska så ska du ju tydligen rövknulla honom. Det går inte ihop. Om du ska rövknulla honom, HAN. Är det inte du som är bög då? Och om du ska skära av hans kuk med din stora farliga och vassa kniv för han tydligen "inte behöver den, för han är bög" så du menar att när man är bög så behöver man ingen kuk? Och att han har spya på sin kuk? Hur vet du det för det första? Tror du verkligen att Justin skulle sitta och gråta och bli skit skraj när han ser denna video? Det skulle då inte falla honom in, han skulle skratta och skratta och skratta för du är så jävla cool. Du är så cool som kan så bra engelska och bra ordförråd. FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK... osv... Jag förstår mig inte på dig, och att du hatar alla Justin fans går ju inte heller ihop. Och att du har 2 personer som gillar honom på din skola bland 800 pers. Jaha, har du frågat alla? Om du nu har det så säger jag grattis, det finns bara några MILJARDER fans till eller? Och att du ska skära halsarna av oss fans, hm. Jag tror nog inte att du hade kommit långt med det, alla förstår hur jävla värdelös du är och vilket stort jävla skämt du är. Så du menar verkligen att om du stod med din FARLIGA VASSA OCH HEMSKA kniv mitt i ett hav av beliebers, tror du för fulla muggar att du hade överlevt en sekund? Haha, du är så cool. Du är min idol, seriöst. VIDEO OF THE YEAR. Oj då, engelska. Måste nog översätta, ÅRETS VIDEO. Förstår du? ÅRETS VIDEO. Nähä du förstår inte. Nänä, det var värt ett försök iallafall :) Du borde tänka på en sak, om du hatar Justin så mycket. Varför? ( DENNA SAK BLIR JAG FAN INTE KLOK PÅ) varför varför varför?!?!? VARFÖR sitter man och kollar på hans videos och gör videos på hur mycket man hatar honom? VARFÖR!? Så patetiskt så det finns inte. Ni är bara så coola. Men jag förstår mig på varför alla hatar honom. Det är oftast fula och äckliga killar som hatar honom, och oj så konstigt. Avundsjuka. Avundsjuka för att inte ni är lika snygg, het, sexig. Inte kan ringa upp Usher och säga YO MAN, ska vi hänga? Inte har lika mycket pengar, inte har kändisheten. Inte har alla tjejer efter er, alla SNYGGA KÄNDISAR. Har en snygg mamma, har håret, har ögonen, har hans allt. Ni har inte det och det är varför ni hatar honom. Eller eran version är ju att han är bög och att ni hatar honom. MEN VARFÖR GÖR NI DET? Ni har inget specifikt bevis på att han är bög. Ni har aldrig träffat honom så bilda inte åsikter om någon ni inte ens har träffat. Det är sjukt. Att man kan hata en person som man aldrig träffat. Okej, mitt hjärta bultar snabbt och jag blir helt varm i kroppen när jag hör hans röst och när jag ser honom. Men att hata är lite väl..
Jag har sagt det jag vill, någon mer som håller med mig om att han är så cool han i videon?
Grymt awesome han är, slöseri med tid säger jag bara. Slöseri med tid..

TRÅKIGT OCH BILDLÖST, FÖRLÅT!

Hejsan!

Julkänslan har då absolut försvunnit med åren, förut fick tiden så sakta i December, man kunde inte vänta och var helt pirrig i kroppen. Dagen innan julafton så skulle man gå och lägga sig så tidigt man kunde för man ville att det skulle bli jul så fort som möjligt. Och när julen var här så sprang man runt och var överlycklig, det gick så länge innan man for iväg till farmor eller någon annan och se på Kalle Anka, då kom pirret i magen. När Kalle Anka var slut, för då var det inte länge tills jultomten skulle komma. Man tänkte vara en stor flicka och inte vara rädd, nervös eller någonting. Men det sket ju alltid sig, man tog tag i filten och hjärtat bultade och i magen var det 10000000000 fjärilar, man bet tag i filten och vägrade släppa och fick damputbrott på pappa som alltid skulle dra bort filten. Men sen när man kramat tomten och allt så släpptes allt. Det kliade i fingrarna för man ville slita upp alla klappar. Jag vet inte med er men jag har inte den härliga känslan längre, det suger totalt. Det känns verkligen inte som att det är jul på fredag. Det är sjukt vad tiden gått fort. Jag lyssnar på julmusik och gör att för att försöka få julkänslan och pirret i magen, men det går inte. Hur mycket sanning gör ont så är det full sanning, jag har blivit för gammal för sånt här. Jag vill ha en tomte på julafton men vi är oftast bara mamma och pappa, farmor Rolf och min faster och kusiner. Och alla är vuxna så det är inte lika roligt, men julen är ändå så mysig och roligt. Jag längtar till julafton ändå, jag antar att julkänslan kommer när man sitter i farmors varma soffa och med fina kläder på sig och dricker glögg med mandel och russin även fast det är så sjukt äckligt på julafton. När man ser på Kalle Anka, så var det förra året iallafall. Hoppas bara så detta år också!

Nåja, skolan idag var väldigt mysig. Vi såg på film och sedan gick vi ner till aulan och såg när lärarna sjöng. Oj så roligt det var! Sedan fick vi våra betyg, gud så nervös jag var innan jag öppnade. Sex VG:n, jag är grymt nöjd eftersom det är dom första betygen så. Pappa hade lovat 250 kronor för VG:n och nu helt plötsligt får jag ingenting alls. Jaja, that's life. Sedan tog jag, Marcus, Fanny, Josse, Elvria och Jens bussen till stan och tog med mat från Daggan och gick hem till mig och åt. Sedan har vi bara varit är och ja, man gör inte så mycket hos mig, det är så tråkigt. Men det var roligt ändå, som ett litet hejdå över jul. Men jag hoppas verkligen att vi ses igen innan nyår! Nyår.. åh. Nu började jag längta dit, det dåliga med det är att jag måste vara hemma med mamma och pappa. För man kan inte göra något speciellt för Josefins pappa fyller år.. Men det är rätt skönt att vara hemma och sticka ut huvudet genom fönstret och fota fyverkerierna och kolla på alla som står därnere och fryser häckarna av sig. Årets tradition eller? Haha. Jag har även hunnit med att städa lägenheten och mitt rum, varit ut med hundarna, tvättat, tömma diskmaskinen och gjort mat till mamma. Nu är hon äntligen hemma igen, skönt. Nu sitter jag här och försöker att få fram julstämningen med det går trögt. Ska nog tända ett ljus och imorgon ska jag nog gå på stan en snabbis. Behöver inskaffa lite smink och en och annan julklapp. Ska höra med Josse om hon vill ta en fika på opalen och gå på stan. Jag vill se hur hon klippt sig ju! Spännande. Jag funderar starkt på att klippa av håret en bra bit, men jag har sparat sedan 5:an ungefär så det känns som man kastar iväg två meter hår.. Men jag vet inte om det är värt det, jag tror det för det växer ju självklart ut sedan. Men jag vill verkligen ha förändring, jag har så långt tjock och äckligt hår. Det är sååå jobbigt, men jag tror att jag skulle passa i kort hår. Jessica och Emmy vill ju så mycket att jag ska klippa av det. Emmy är ju frissa så jag litar nog på henne, dom säger att jag skulle se äldre ut. Hmm, ja nu har jag sagt att jag ska klippa mig så länge så jag ska fasiken ta och göra det tror jag! Efter jul hade varit perfekt, vi får avvakta och se hur jag gör.

Ja, ni som nu har läst att det hära säger jag ju grattis, ni har nyss förlorat värdefull tid till att läsa allt skit jag skriver som är noll intressant. Haha, jag säger att jag aldrig har något att skriva och ändå far fingrarna som racerbilar på tagenterna och jag kan inte sluta skriva. Jag ska skirva på min novell känner jag, det är rätt så bra just nu för jag är full med ideér och jag kan inte sluta skriva som sagt. Det har nog spelats två låtar på denna tid jag har skrivit detta. Oj, så sjuk jag är... Förstår inte hur jag kan älska att skriva när alla andra hatar det. Men jag är ju som jag är för jag blev inte som jag skulle. Jaja, nu har jag tröttnat ut er nog. Haha så skriver jag alltid och att jag ska sluta skriva för ni blir galna haha. Men så skriver jag tre stycken och sen slutar jag. Haha, jadu. Fråga mig inte vad det är för fel på mig. Jag bara skirver och skriver, haha nu skirver jag om det jag skriver. Hm, jag är inte frisk, hahhaha.. Ojoj, Ingen när ju ha läst enda ner hit.. så jag vet inte varför jag skriver. Jag har bestämt vad jag ska ha på jul om ni ville veta. Jag har nyss tänt ljus och nu ska jag skriva på novellen och lyssna på musik. Nu ska jag allvarligt sluta skriva, vi får höras. Puss på er! God jul om vi inte hörs innan!

RED RED RED LIKE THE XMAS

trettio kronor för detta, mums!
Hej på er!

Så här skön känsla när näst sista skoldagen är avklarad. Känns så sjukt skönt att vi får lov imorgon, men betygen.. fyfasiken vad nervös jag är! Jaja, jag orkar inte springa idag. Sprang ju igår i 40 minuter så jag springer väl imorgon skulle jag tro. Mamma kommer hem imorgon också, äntligen. Nu är hon hemma över jul, skönt! Ja, jag var på staden idag med Jens och Josse, fick med mig lite. Sedan mötte jag världens bästa och sötaste Marcuus, he gillar vi. Men på skolan då? Det var bara om elevråd typ, vi såg på film i gröna och det var sjukt socialt mellan mig och Marcus, satt mittemot varandra och smsade.. hm.. Slöseri? Hhaha, nej men sen var vi typ bara i aulan och lyssnade på folk OCH JENS! Han var så duktig på att prata ju, hihi. Jaja, jag har nyss målat naglarna ska snart gå och borsta tänderna och sova. Är sjukt trött av någon anledning, nåja nu ska jag socialisera mig med Marcus, haha.. PUSS!

RUN FOR YOUR LIFE

Hej på er!

Här ovanför ser du lite bilder jag har fixat och trixat med i Photoshop idag. Är grymt nöjd må jag säga. Skolan idag då, inget speciellt. Vi sov i omklädningsrummet i princip och i bildsalen, haha. Så det kan bli. Nåja, det är temadag för elevrådet imorgon tror jag, det ska nog bli kul det också. Vi lär inte göra så mycket antar jag, det är NÄST SISTA SKOLDAGEN. Gissa om jag är taggad och nervös till på onsdag, gah. Jag vill inte ha betyg.. Men iaf, jag har nyss sprungit 40 minuter på löpbandet och jag svettas som en gris just nu. Jag har även gjort lite exempel på en LOGO till pappas företag. Blir nog super, om dom tycker det vill säga.. Haha. Nej nu måste jag gå och bada hundarna för Morris har spytt och pissat på Pepsis huvud så dom säger jag nejtack till att sova med om dom inte är nybadade. Så jag ska gå och göra det sedan är det min tur att duscha. Ska bli skönt,äntligen har jag tagit mig kraften till att börja springa. Och i 40 minuter, imponerande Elin! Nåväl, ska gå nu PUSS!

SOM SAGT, ALLA PÅ EN GÅNG.


Dag 01 - En nyligen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.



- Sex and the city är den bästa serien som någonsin skapats.
- Jag ställer för höga krav på mig själv.
- Jag har ett löpband som nästan aldrig är rört av mig.
- Jag suger i matte, så dålig är jag att jag inte ens höll på att få nått betyg..
- Mitt liv består av Justin.
- Jag älskar min vänner och famlij.
- Jag har svårt att tala sanning.
- Jag är grymt blyg.
- Jag skäms för allt och alla.
- Just the way you are är världens bästa låt.
- Jag är GLAD att Justin dejtar Selena, så grymt söta tillsammans!
- Jag älskar engelskan i skolan, och var SÅHÄR nära att få MVG *nöjd tjej ohja.
- Jag ska satsa allt jag kan på skolan efter jullovet.
- Jag har egentligen glasögon.
- Jag trivs mest för mig själv inte med massa folk.

Dag 02 - Vad skulle jag hitta i din väska.

Ni skulle hitta:
Nagelfil, kam, parfym, deo, pincett, ögondroppar, tuggummi, rakhyvel, hand och fotkräm, tamponger, penna, sudd, iphonen, hörlurar, lypsyl, klämmor, hårsnoddar, ringar, hårspray.

That's it

Dag 03 - En bild av dig och dina vänner.

Har ingen bild.
Men alla mina vänner vet vem dom är!


Dag 04 - En vana som du önskar att du inte hade.

Jag dricker flera liter cola i veckan och äter för mycket godis.
Inte konstigt att jag ser ut som jag gör då också...



Dag 05 - En bild av någonstans du har varit på.


Turkiet 2008...



Dag 06 - Favorit superhjälten och varför.





Is it obvious?

Han gör mig glad, han är för snygg för att ens existera på denna planet. Han rycker upp mig när jag är nere, han är den som alltid ler och är glad. Man blir så lycklig när man kollar på honom. En ängel. Min ängel. En superhjälte, MIN SUPERHJÄLTE!



Dag 07 - En bild på någon / något som har störst inverkan på dig.



Vad mer behöver jag säga?
Han har den största påverkan i mitt liv, han ÄR mitt liv.
Underbar.


Dag 08 - Mål på kort sikt för den här månaden och varför.

Mål denna månaden vet jag inte om jag har, kanske att jag ska träna lite mer.
Men jag vet själv att det inte blir av.

Dag 09 - Någon du är stolt över de senaste dagarna.

Justin.

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.

 YEAHMAN

Har inga speciella, men min spellista iaf..

Dag 12 - en bild på någon du saknar.




Dag 13 - Ett brev till någon som har sårat dig nyligen.

-

Dag 14 - en bild på dig och din familj.








Dag 15 - Sätt din iPhone på shuffle: Första 10 låtar som spelas.

All alone tonight - Craig David
Latin girl - Justin Bieber
Follow me - Uncle Kracker
One less lonley girl (Acoustic) - Justin Bieber
I'll go - Chris Brown
Gone too long - Trey Songz
(Sittin' On) The dock of the bay - Craig David
Famous girl - Chris Brown
With you - Chris Brown cover by Justin Bieber
Me and my guitar - Tom Dice
Gift - Alma Desnuda
Someday at christmas - Justin Bieber singing for the president
Pyramid - Charice ft Iyaz
Just the way you are - Bruno Mars
Speaking in tounges - Justin Bieber


Dag 16 - En annan bild av dig själv.




Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Sara Montazami - För att hon är så snygg och lever med en mamma MARIA MONTAZAMI, konstigt varför man inte hade vela ha hon som mamma. Haha, nej men det hade varit rätt roligt.



Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har.

Jag har som plan att gå ut nian med bra betyg och sedan fortsätta ut på gymnasiet med Media - Foto som inriktning. Jag har som dröm att öppna en studio/företag med jag som fotograf, och fortsätta mitt liv som fotograf. Mina mål är väl att höja mina betyg, och framför allt bli bra på matte!


Dag 19 - Smeknamn du har, och varför du har dom

Det är för det mesta Elin, men Sosso är den enda som har kallat mig för Elle genom alla tider. Alltid har hon gjort det. Sen hade jag "Ellbell" för länge sedan.. Varför vet jag inte.?


Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden.


DAH?

Haha, nej men det är bara en sådan här liten dröm varje tonårs belieber tjej har! ;)


Dag 21 - en bild av någon som gör dig lycklig.





Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra.

Mitt Justin Bieber beroende.
But i LÖVE it!


Dag 23 - Något du längtar för mycket.

Dagen då jag får åka på Justins konsert och Chris!


Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar.

Jag vet bara att mamma läser min blogg.
Mamma, du är min idol. Den starkaste människan jag känner, allt du har gått igenom och fortfarande är glad och rolig som förut. It's amazing. Du är min ängel, utan dig finns inte jag. Jag älskar dig mamma! Det kan ingenting någonsin ändra på.



Dag 25 - Meningen bakom din Facebook-status.

Ofta det finns en mening bakom det man skriver, hm..
Iaf inte för mig..



Dag 26 - Vad tror du om dina vänner.

TROR!?
Jag vet att dom är världens underbaraste.


Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning.

För jag har inget liv, dessutom har jag gjort den på 30 MINUTER inte dagar. Hahaha..



Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?







Att mitt hår blivit längre kanske?


Dag 29 - I det här senaste månaden, vad har du lärt dig.

Att Justin fortfarande är the boy of my dreams.



Dag 30 - Vem är du?

Jag är Ingrid Elin Linnea Andersson och är 14 år och älskar Justin Bieber.
Behöver jag säga något mera?














HAR INGET ANNAT FÖR MIG SÅ JAG GÖR ALLA DESSA, HEHE...

Dag 01 - En nyligen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Vad skulle jag hitta i din väska.
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner.
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte hade.
Dag 05 - en bild av någonstans du har varit på.
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför.
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig.
Dag 08 - Mål på kort sikt för den här månaden och varför.
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna.
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, Heta, Mad.
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner.
Dag 12 - en bild på någon du saknar.
Dag 13 - Ett brev till någon som har sårat dig nyligen.
Dag 14 - en bild på dig och din familj.
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelas.
Dag 16 - En annan bild av dig själv.
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv w / för en dag och varför.
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har.
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem.
Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden.
Dag 21 - en bild av något som gör dig lycklig.
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra.
Dag 23 - Något du längtar för mycket.
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar.
Dag 25 - Meningen bakom din Facebook-status.
Dag 26 - Vad tror du om dina vänner.
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning.
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - I det här senaste månaden, vad har du lärt dig.
Dag 30 - Vem är du?

Day 4 - A Justin Bieber quote

Nothing great ever come that easy.

Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber

Kan allvarligt inte välja något hära, det går inte. Han är för snygg på alla, och då menar jag alla.

YOU'RE THE ONE I CAN'T LIVE WITHOUT

Oj vad detta går bra med bloggen. Haha, jag måste vara lite mer aktiv tycker jag. Nåja, Josse har sovit här och drog hem för ett tag sedan. Nu sitter jag här och typ dör, det är snart julafton. Förstår ni? Så helt underbart. Bara måndag, tisdag och på onsdag får vi jullov. Åh, vad jag är nervös för betygen... Men i matten hade det inte kunna gå sämre, haha. Sådär skitbra att man inte ens nästan fick ett betyg, heh. Jaja, men jag har ju min morbror som ska komma och banka in matematik i skallen på mig. Haha. Jag har inte mycket annat att skriva förmodar jag, jag ska väl bara sitta här. Sen ska jag ta en dusch och måla naglarna, elevens val imorgon, en rätt lugn dag lär det nog bli. Men ni hör väl av mig imorgon skulle jag kunna tro, ni får ha en bra 4e advent nu!






TODAY'S BY JOSEFIN

"Jag suger på allt som har med hår att göra" - Johanna Josefin Rönnkvist

Elin -
Gud vad fin himlen är!
Josefin - Vars är den?
Elin - HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAH..
Josefin - Va? Vaddå?
Elin - Fyfan vad trög du är.
Josefin ... lång paus..... - HAHHAHAHAHA
Båda - HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA...




Day 2 - Your first Justin Bieber concert

Ja, vad ska jag säga här då. Jag har aldrig varit på en och kommer förmodligen aldrig det om inte den jävla skitungjäveln kommer till Sverige... Jaja..


JULEN SMYGER SIG FRAM

Nu känner jag verkligen julkänslan, kan inte vänta med att öppna julklappar.. Gud så mysigt. Nu är det bara fredagen imorgon på skolan och då ska vi ha matte temadag, det brukar vara rätt roligt. Sen är det måndag och elevensval, tisdag är det elevrådetsdag (JENS <3333) sen på onsdag ska vi få betyg och se på film, gah vad jag är nervös. Jag fick veta vad jag fick i engelskan och jag är grymt nöjd, ett starkt VG! Om jag bara klarat grammatiken på testet så hade jag fått MVG.. Ah, jag är typ stolt, haha. Men engelska är grymt roligt, typ bara jag som tycker det men. Jaja, jag har gjort knäck idag och städat lite skafferier och lägenheten, har nyss satt igång en tvättmaskin så ska gå och tömma den snart. Men ni får ha det så bra, nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag duscha och bestämma kläder till imorgon. Om någon har lust att hitta på något i helgen så är det bara att höra av er. 
Just deet, mamma kommer hem imorgon, äntligen!
CIAO

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song

Det är blir svårt. Alla låtar är så jävla grymma.
Men med Pray är det någon speciellt, den har ett budskap, den har en mening. Så bra så man bara ryser i hela kroppen. Älskar den. 

Justin Bieber – Pray - Acoustic Version

THIRTY DAYS OF BIEBER

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song
Day 2 - Your first Justin Bieber concert
Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber
Day 4 - A Justin Bieber quote
Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song
Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic (I advise you to read Nessa’s…)
Day 7 - A picture of you & Justin Bieber
Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters
Day 9 - Whatever tickles your fancy
Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber
Day 11 - Favorite Justin Bieber music video
Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears
Day 13 - Favorite Justin Bieber interview
Day 14 - Favorite  Justin Bieber tweet
Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber
Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video
Day 17 -  Someone you became friends with over Justin Bieber
Day 18 - Your dream date with Justin Bieber
Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber
Day 20 - Favorite televised performance
Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber
Day 22 - Favorite acoustic cover
Day 23 - Favorite piano cover
Day 24 - Something Justin Bieber did that made you think, “he would!”
Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out
Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan
Day 27 - A photo of  Justin Bieber with another singer/celeb
Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan
Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with
Day 30 - What Justin Bieber means to you

DAGENS ELIN





Tubtopp | Systers gamla
Shorts | Emmys gamla
Tights | H&M
Skor | Skopunkten
Kofta | Systers

Ring | Bikbok
Klocka | Allys

Trosor, hahahahah nej skojade....

GOD NATT ELLER NÅGOT


Snygg cheyyy, eller... eh

Ville bara skriva så ni ser att jag lever, men jag ska gå och tvätta bort sminket och sedan ska jag sova. Har bestämt kläder, hoppas bara det blir det så då, hahha... Men vi får säkert se imorgon, nu ska jag gå. Chyss.

JUST SOME SIMPLE LOVE

I have a
┏━┳┳━┳━┳━┳━┓┏━┳━┳┳┳━┳━┓
┃┗┃┃━┫┗┃━┫╋┃┃━┫━┫┃┃━┫╋┃
┃┏┃┃━┫┏┃━┫━┫┃┏┫━┫┃┃━┫━┫
┗━┻┻━┻━┻━┻┻┛┗┛┗━┻━┻━┻┻┛



I ___♥♥♥_____♥♥♥___♥♥♥
_♥█████♥_♥█████♥▒▒▒▒▒♥
♥███████♥███████♥▒▒▒▒▒♥
♥███████████████♥▒▒▒▒▒♥
_♥█████████████♥▒▒▒▒▒♥
___♥█████████♥▒▒▒▒▒♥
_____♥█████♥▒▒▒▒▒♥
_______♥█♥___♥▒♥
________♥_____♥ Justin Bieber

╔╗
║║
║║
╚╝
╔╗
║║╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣
╚═╩═╩═╩═╝ Jb

…………..(¨ `v´¨ )
……………..`-.¸.-`
…………….|*` `*|
……………..|……|
……………..|……|
…………….. \,,.~
.~*\ ………….~**~…~*\../`*~. ~**~-,
.\…..\¸,.~*\/…./\…..\… ..V…../ …(_)…\
..\………….\…..\/…./. \…….. ./\……¸,.~*
….\¸,.~*´¨..`.-.,¸¸,.-`..\,¸ ¸,./….. ..,¸¸,`.\
JUSTIN BIEBER ♥

………Ƹ̵̡Ӝ̵Ʒ
……….(ړײ)
……….«▓»
………..╝╚…JB so cute ... ♥


______________.s¶¶_________ ____s¶
_____________s¶¶¶?______s__ ___s¶³
___________.s¶¶¶___ __.s¶, ___s¶¶³
__________s¶¶¶¶³______.s¶__ _.¶¶³
_____, ____¶¶¶¶¶.______s¶³__ __³¶
_____¶___¶¶¶¶¶¶¶s_____s¶³___ __³,
____s¶___³¶¶¶¶¶¶¶s___¶¶¶, ` ____..
____¶¶____³¶¶¶¶¶¶¶s.__³¶¶s__ ___, ,
_____³¶.____³¶¶¶¶¶¶s_.s¶¶¶_ ___
____`¶¶.____³¶¶¶¶¶¶¶_¶¶¶¶__ _s³
____³¶¶s____³¶¶¶¶¶s¶¶¶³__ s¶³
______³¶¶¶s____¶¶¶¶¶s¶¶¶¶`__ s¶¶
___s.__¶¶¶¶___s¶¶¶¶¶¶¶¶³_.s ¶¶³__
___¶¶_s¶¶¶¶..s¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶³__
___s¶.s¶¶¶¶s¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶_
__s¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶³
__s¶¶¶ssss¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ssss¶¶¶s
¶¶¶s§§§§§§§§§s¶¶¶¶s§§§§§§§§§¶¶
³§§§§§§§§§§§§§s¶s§§§§§§§§§§§§§³
§§§§§§§§§§§§§§§s§§§§§§§§§§§§§§
³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
_³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³
__³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³
___³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³
_____³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³
_______³§§§§§§§§§§§§§§§³
_________³§§§§§§§§§§§³
____________³§§§§§³
______________³§³


_________Justin B____________Justin Bi
______Justin Bieber _______Justin Bieber Ju
____Justin Bieber Justi___Justin Bieber Justi
___Justin Bieber Justin Bieber Just_______Just
__Justin Bieber Justin Bieber Just_________Just
_Justin Bieber Justin Bieber Justin B_______Just
_Justin Bieber Justin Bieber Justin Biebe______J
Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Ju__Jus
Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Justi_J
Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Justin
Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Justin
_Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Justi
__Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber Jus
____Justin Bieber Justin Bieber Justin Bieber
______Justin Bieber Justin Bieber Justin Bi
_________Justin Bieber Justin Bieber Jus
____________Justin Bieber Justin Bieb
______________Justin Bieber Justin
_________________Justin Bieber
___________________Justin Bi
_____________________Justin
______________________Just
_______________________Ju




……….(¯`v´¯)
………..`•.¸.•´
………(●̮̮̃•̃)..(●̮̮̃•̃)
……… /█\ ♥/█\ Me+U= ♥




[ J ]♥ [ U ]♥ [ S ]♥ [ T ]♥ [ İ ]♥ [ N ]



..........o°o
.........O....°
....o°°O.....o
...O..J.B...O
....° o o o O



╔══╗♫ ♪♪♫
║██║
║(O)║ Justin Bieber ♥
╚══╝

╔═╗Justin Bieber is my
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
════╚╝════════════

Aktuellt:
Vi har våran flagga █♥█
Vårat land: Bieberland
Våran stad: Bieberville
Våran låt: U smile
Vårat motto: Never say never
Vårat namn: Beliebers
Vår värld: My World
Våran sjukdom: Bieberfever
Våran biljet: [̲̅$̲̅(̲̲̅̅נв̅)̲̅$̲̅
Våran kung: Justin Bieber

DAGENS OUTFIT


SHAWTY LET'S GO GO GO

Hejsan.

Har nyss tryckt i mig lite risgrynsgröt, det var gott om man säger så. Skolan var rätt mysig idag, lucia och fika på skolan och vi gick runt med glitter i håret, lite wannabes haha nej men det var roligt. 24 jävla grader kallt ute, hemskt. Jag vill ha snö så man kan börja åka skoter någon gång. Annars då, så sitter jag och kollar på massa videos med Justin, han är ju bara för söt min älskling. Nåja, ska ge hundarna mat snart sen kommer Andreas och hämtar mig så far vi till Jessica och köper sushi, muuuuuums! Mamma har nyss kommit till Umeå, hoppas att allt går bra nu för henne. Jaja, nu har jag inte mycket mera att säga. Puss!





Jag saknar dig så det gör ont, kom tillbaka.

TREDJE ADVENT


I CLOSE MY EYES AND PRAY

Vi kör på en till sån här.
Nu ska vi strax fara iväg till mamma och hämta henne, sen kommer Jessica hit och myser med chips och dipp. Hehe, och jag har kvar sedan i fredags tjockt ja. Men vi ska väl umgås med mamma innan hon far imorgon säga hejdå och sånt, Jessica sover med mig i kväll, ska bli mysigt. Nåja, här har ni önskelistan. Nu ska jag göra mig klar sen hämtar vi min kära moder! ♥


CHRIS BROWN & JUSTIN BIEBER














Mina absoluta favoriter, kan inte sluta le.
Sexigt som faaaaaaaan om man säger så, och sista.. fysatan så söt han äär.
Kan inte sluta le, oojoj vad han tyckte det var roligt. hahah :D


Jag älskar dom där pojkarna! <3

LOOKING FOR SOME SICK SHOES

Hej på er!

Härliga söndag är här igen, roligt.. Men lite positiv kan man väl vara, bara denna skolvecka plus 3 dagar sen är det jullov. Så skönt det ska bli, men jag gruvar mig så in i helvete för betyg. Nervös är det minsta man kan vara. Men ja, det blev en fiffig middag igår pappa slängde ihop tacobiffar och sedan en pepparsås, men vi fick idén att hälla i pepparsåsen i biffarna och det vart så sjukt gott. Jaja, jag har vaknat för ett tag sen och snart ska vi och hämta mamma och så ska hon packa och imorgon far hon och pappa till Umeå. Så hon är borta en vecka ungefär, hur ska det gå? Aja, det måste väl. Känner verkligen att jag inte kan fokusera på skolan.. det är bara jobbigt. Men nu ska jag göra mig klar. Puss!


DAGENS OUTFIT


Tröja HM | Tights Bikbok |

Örhänget är systers | Ringar Åhléns & HM

JUST THE WAY YOU ARE

Oh shit, klockan är mycket.
Men mamma kommer hem idag och packar innan hon far till Umeå, då får jag säga hejdå som tur är. Men jag tänkte bara säga godnatt och så. Och jag har gjort om min blogg men jag får inte snön att funka, kanske någon vill hjälpa? Vad tycker ni annars då om den nya designen? Själv vart jag väl rätt nöjd. Jo just det, någon som känner sig sugen på att fota mig till min nya desgin till 2011. Hör bara av er ni som känner att ni har lust. Nej nu ska jag sova, allvarligt. Ska fixa texten och sånt imorgon på bloggen men nu ska det sovas. Puss och godnatt på er alla söta!


DU ÄR BÄTTRE ÄN BÄST

Jag har världens bästa och finaste syster!









i love you

NÄR SAKER OCH TING FÖRÄNDRAS

Hej på er.

Det var ett tag sen, men jag har inte haft orken att skriva på sistone.
Mamma ligger på sjukhuset och har gjort det sen i torsdags, det är såhär att man hoppar och skrattar vad jag älskar alla jävla sjukdomar. På måndag far hon ner till Umeå för strålning och då kommer Jessica och är här med mig. Det ska då ordnas en myskväll, det blir säkert bra. Annars då?
Skulle göra mig ett försök med tacobiffar för att jag och pappa ska slippa leva på mackor, det gick åt helvete. Köttfärsen var inne i micron för länge och jag orkade bara inte försöka. Det är sånna gånger man märker hur jävla beroende man är av sin mamma.. Jag skulle aldrig klara av att leva bara med pappa, han kan inte laga mat och inte jag heller. Sådär skit mega roligt. Skolan går också så jävla tungt, är så less på allt. Jag vill bara att min mamma ska komma hem igen och bli frisk så allt kan bli normalt och bra. Vara med sin mamma ute på stan, baka och laga mat med henne, se på filmer och stoppa upp julpynet med. Jag vill tillbaka till den tiden när min mamma orkade göra sådana saker.

Nu ska jag inte sitta och deppa här, ska gå och gråta över maten lite grann.
Fan vad jag hatar att min mamma inte är här.

VÄRLDENS HETASTE KILLAR ♥


Justin, dah..? ♥ my babe


Vad säger man, yummmmmmmie. Oh gosh.. ♥


Oh myyy, take you down.. ♥♥♥

ANDRA ADVENT


fucked up brud hära

Jag sitter här och dör lite. Har varit och badat i badkaret, ansiktsmask, målat naglarna, ordnat kläder och det till imorgon och är klar med SO:n i princip.. Detta hade varit en perfekt söndag om jag inte hade haft denna förbannade hosta. Mitt huvud dör bokstavligt talat när jag hostar, ret jävla fucking hosta. Känns som min hjärna ploppat ut.. fyfasiken säger jag bara. Ska gå och sova nu, har så jävla oooont i hela kroppen.. hoppas jag mår bättre imorgon. Skolan in my heart för fasen.. Aja, ska sova. PUSS!

YOU CAN TALK ALL YOU WANT

Hahha, slängde ihop något snabbt bara.
Mobba mig inte för att det är lite slarvigt, hahha.... orkade inte vara noga.


klick klicka.. på bilden..

SVAR PÅ KOMMENTAR



 
Gulligt gullig, haha. Jag har övervägt detta och jag kan väl gå med på att visa.. Ah, det värsta jag någonsin kommer ha gjort. Hatar mina glasögon, hatar att ha glasögon. Linser in my heart, om man säger såå!?! Men ja, mobba mig inte för att jag är så jävla ful i dom...


pussva... eller nä. uschfan
kan inte förstå att jag ens lägger ut detta nu.. fysatan

FIND A WAY OUT IS NOT EASY

Hallå där!

Sitter och försöker komma någon vart i So:n men det är helt omöjligt, jag fattar inte vad vi ska göra och jag har inte ens fått ihop en mening. Hoppas bara att David har jobbat lite, haha. Sen kommer vi typ redovisa på måndag eller tisdag. Hjälp, kommer inte hinna. Får väl ta en plugg dag imorgon. Tyska, matte och so. Yey, känns såhär väldigt roligt att jag kan inte vänta tills det blir söndag. Nåja, har inte mycket att bjuda på inga bilder eller någonting. Måste dra mig ut och fota, mår dåligt över att jag inte gjort det. Menmen, när man har skola till klockan halv fyra och två så har det hunnit bli mörkt. Och nu så måste ju jag plugga så ni får hålla ut. Annars då så sitter jag och hungrar ihjäl just nu, pappa håller på med maten. Ska bli gotta, sen blir jag väl bänkad framför datorn med godis, musik och min förbannade hosta. Kunde inte sova inatt för denna hosta, rethosta. Och det känns som mina ögon och hjärna ska ploppa ut när jag hostar. Ingen trevlig lördag detta inte, ska även slänga in lite plugg förhoppningsvis. Eller jag måste. Sen måste jag prata med pappa om mammas julklapp, måste beställa den nuuu. Jag har även slängt ihop ett collage på vad jag önskar mig. Men det kommer inte förän ikväll, håll ut. Puss på er!

I DON'T NEED YOUR REASONS

Hejsan på er!

Ni märker väl att jag gjort om min blogg, nu är jag nöjd ska jag då säga. Dock fick jag inte snön att funka, men det får vara som det är nu. Hoppas ni gillar den så mycket som jag gör. Nåja, sovmorgon och fredag idag. Kändes såhär som en perfekt dag. Den gick väldigt snabbt sen har jag bara suttit hemma och hållt på med bloggen. Jag lämnade även in min novell till Stefan, jag får hålla ut med att få veta vad han tycker om den till på tisdag. Spännande minst sagt, själv blev jag rätt så nöjd med den. 81 sidor vart det och nu sitter jag och skriver på den nya. Känns som jag har alldelens för mycket fritid nu för tiden. Annars då, omprov i veckan, kapiteltest i tyskan, so redovisning och annat. Har fullt upp känns det som, måste verkligen plugga in mera matte i skallen. Men jag börjar fatta detta med förenklingar nu. Hoppas man inte failar sönder på ett omprov, känns lite surt för det kommer jag förmodligen göra också. Haha, sån är jag. Kan ingenting. Nåväl, julklappar måste jag köpa nu. Känner mig så stressad för det är bara 20 dagar kvar till julafton om 20 minuter, haha. Fyfan, 16 dagar kvar sen är det jullov. Grymt taggad. Måste beställa mammas julklapp och pappas och lite åt Jens och Josse. Så jag inte behöver fundera på det något mera. Men nu ska jag försöka gå och sova om det går för min jävla hosta, hatar hosta.. Jaja, vi får väl höras. Puss!




no music, no life <3


SOME SIMPLE LOVE

Det här med att vara aktiv på bloggen är inte min bästa sida har jag märkt.
Aja, jag har gjort klart min novell idag. Har skrivit ut den och nu fattas det bara att lämna in den, som jag ska göra imorgon. Skönt att äntligen vara klar, men jag har redan börjat på en ny. Jag vet inte vad det är med mig riktigt. En dag kände jag bara för att skriva nått slarv bara någon sida, men det visade sig bli 81 sidor. Och denna kommer bli minst lika lång. Haha, jag har aldrig haft bra fantasi med att komma på något att skriva om. Men nu helt plötsligt är jag hur fantasirik som helst i skallen. Nåväl, idag var Elvira och Josse hos mig. Vi, eller dom dampade sönder som vanligt. Och skrattade åt saker som inte ens var roliga (?)
Men jag har precis duschat och ska gå och lägga mig i min renbäddade säng och läsa ur Justins bok, i just love it. Har jag sagt det? LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE.
Nåja, sovmorgon imorgon, hur skönt är inte det? På en fredag, såhär, vad ska man säga? PERFEKT! Men det är payback time, på söndag är det hårdplugg för mig. Matte, So och Tyskan ska vara gjord då. Men jag tror att jag ska ta och gå på stan imorgon efter skolan om jag orkar, jag måste verkligen köpa julklappar. Har hundratals att köpa till, och vad ska man köpa åt Jens? Några förslag? Men mammas är då klar, ska bara köpa den så är det klart. Pappa är nog det svåraste, nåja. Nog om det, nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Ha det så bra mina små pussgurkor.

p.s Mamma, jag vet att du läser min blogg. Ett par svarta cheap monday jeans och ett objektiv är det jag önskar mig. Något mer kommer jag inte på, men det står högst upp! d.s



UPPDATE:
Har upptäckt att jag har skrivit fel i min header. Orkar dock inte ändra det, hoppas det inte stör er så mycket som det stör mig! AH..

RSS 2.0